Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csúnya lányoknak tetszem, akkor én is csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Ők kezdeményeznek nálam vagy nyomulnak rám mindig,szép lányok ritkábban.2014. márc. 1. 22:23
3/10 anonim válasza:
Ha CSAK a csúnya lányoknak tetszel, akkor valószínű csúnya vagy.
4/10 anonim válasza:
Nem tom, de a szép lányok csak a nagyon jó pasikra nyomulnak. Szóval nem biztos hogy csúnya vagy szerintem.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam,hogy CSAK a csúnya lányoknak.De ők sokkal inkább nyomulnak.
2014. márc. 1. 22:29
6/10 anonim válasza:
Nálam is nyomul egy csúnya lány facebookon. Aranyos és nem akarom megbántani, de csak barátként tekintek rá. De szerintem a csúnya lányok alapból jobban nyomulnak. Bár nem tudom.
7/10 anonim válasza:
Akkor nem biztos, hogy csúnya vagy, mert a jó pasikra ugyanúgy nyomulnak a csúnya lányok is, mivel nincs önkritikájuk. :D
Én pl. csúnya pasi vagyok pont ezért de biztos nem nyomulnék túl szép nőre. :D
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de az utóbbi időben 5-6 csúnya lányt is tudok mondani,mellette 1-2szépet,aki nyomult rám :S De hát akkor beletörődök,hogy én is csúnya vagyok.
2014. márc. 1. 22:34
9/10 anonim válasza:
Ha 1-2 szép nyomult rád akkor miért nem jöttél össze velük? Nem is értem mi a problémád. Az hogy bejössz a csúnya lányoknak is?
10/10 anonim válasza:
Csúnya lányokat dugd meg, és keress egy szépet. Így mindenki örülni fog, mert őket is megdugta végre valaki, te is dugtál és még jó csajod is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!