Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért követi a mai fiatalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért követi a mai fiatalok 90%-a ezt a yolo, swag, páwa "irányzatot"?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és kezdek undorodni a korosztályomtól...Csak én vagyok így ezzel?

2014. márc. 1. 19:52
1 2
 11/14 anonim válasza:

ez a sz*r folyik a tv-ből,na meg majmolják az amcsikat.

De azt is hallottam már hogy aki páwa az elvileg pénzes,és hogy a csajok ezt szeretik ezekben a ret*ekben

2014. márc. 5. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves 6os!

Egyetértek.

Tegnap voltunk vásárolni barátnőmmel, és mint vidékiek, teljesen kiakadtunk, hogy nincs a boltokban szinte egyetlen normális, igazán nőies ruhadarab.

az összes lóg, bőre van szabva, téli sapkák, latexek mindenütt.....vicc.

18/L

2014. márc. 30. 14:40
 13/14 anonim válasza:

en nem tudom eldonteni h milyen vagyok.. marmint az biztos hogy nem ilyen swag meg stb..

en inkabb az a csajosabb stilusu vagyok

de az a baj, hogy ilyen ruhakat nem nagyon tudok fel venni, mert nekem ugy van az alakom hogy felul vekony, deraktol lefele meg mar teltebb :/ es ezert nem tudok fel venni ruhat, mert nagyin latszik a kulonbseg hogy milyen vagyok felul es alul....

inkabb farmert hordok es egy csajosabb polot, de ruhat nem tudok felvenni, es ez nagyon idegesit :@

2014. márc. 30. 14:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Én mai fiatal vagyok, de azt sem tudom mik ezek! :D

bár van sejtésem... és ha az amire gondolok, akkor a válasz egyszerű! NINCS EGYÉNISÉGÜK! Bár én ezzel nem törődöm. annál inkább érzem magam különlegesebbnek.

2014. márc. 30. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!