Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodnak tőlem a lányok?
Figyelt kérdés
undorítónak tart mindegyik és nagyon bunkók velem.
emiatt egy ideje mindig rossz kedvem van és úgy döntöttem,hogy rászokok az alkoholra,mert attól mindig jó kedvem van,minden nap több liter koccintóst fogok meginni
Mert csúnya vagy, vagy alacsony. Sőt, nem is kell ehhez olyan förtelmesen ocsmánynak lenni, elég, ha vmi feltűnő testi hibád van, h elkerüljön minden lány.
2014. márc. 1. 11:22
12/19 A kérdező kommentje:
190 centisen nem vagyok alacsony,sőt csúnya sem,mégis elkerül az összes.
2014. márc. 1. 11:25
13/19 anonim válasza:
A lányok csak az arcot nézik, tovább nem hajlandóak látni. Még emellett a magasság és a pénz lehet szorzó tényező. De ha nulla az arcot, márpedig a lányok szerint minden 2. pasi arca nulla, azt nem lehet szorozni, mert nulla szor 10 az is nulla. Gondolom érted. Csakis az arc érdekli őket, ha az nyerő, akkor foglalkoznak a jellemeddel, hogy elviselhető-e az a számukra. Tehát ha át is mész az első roppant kis lyukú szitán, az arcszűrőn, akkor is még simán elhasalhatsz. Minden más csak ámítás. Az átlagos arc számukra nem arc, az semmi, a ronda arc meg szinte bűncselekmény náluk. Mit gondolsz, a 10 en és huszonéves lányok 90%-ának miért csak J Bieber féle hasonmás pasijaik vannak? Mert helyesek, bulizósak, sok barátjuk van stb. Csak ez számít, semmi más.
2014. márc. 1. 11:25
14/19 anonim válasza:
Pontosan, nem kell csúnyának lenni, elég ha csak kicsit nagyobb az orrod, elálló a füled és nem illik az arcodhoz, kopaszodsz (igen, már azt sem tűri a legtöbb, mert az nem Armani modellhez illő style), szabálytalan az arcod stb. Mindig azzal jönnek, hogy csak legyen ápolt, borotválkozzon, mosson fogat, hajat, ne legyen pattanásos és öltözzön stílusosan. De ez csak a világ kábítása, a szabályos arc és a szép szemek mindent felülír náluk, hiába vagy te a patyolat pasi jó testtel, ha nincs modell arcod, vagy sármos-megfogós, akkor úgy kukáznak, hogy még te kérsz bocsánatot. Ezt 29 évesen megtanultam már.
2014. márc. 1. 11:29
15/19 anonim válasza:
Csak szerinted nem vagy csúnya, a lányok szerint igen.
2014. márc. 1. 11:29
16/19 A kérdező kommentje:
Van benne valami.A magasságomra és az alkatomra csak dicsérő szavakat kaptam eddig,csóró sem vagyok és elég jól is öltözködök,viszont az arcom inkább csak átlagos és ezért undorodnak tőlem.Többször volt má
2014. márc. 1. 11:31
17/19 A kérdező kommentje:
Többször mondták már az arcomra,hogy átlagos.
Igen,szerintem nem vagyok csúnya,sőt,de a lányok értékrendje akkor teljesen más.
2014. márc. 1. 11:33
18/19 anonim válasza:
Teszem fel, itt van netről egy átlagos, random, nem ronda 30-40 közötti férfi. Semmi baj sincs vele külsőre, vagyis van, egy irgalmatlan nagy hiba, átlagos az arca.
Kis orr, kis fülek, szép kék szemek, egészséges haj, szabály arc és azt a lányt/ nőt kapod meg szinte, amelyiket csak akarod. Ez pedig az elmúlt 20 évben csúcsosodott ki, hogy szinte csak a helyes férfiak szaporodhatnak, a többi le van ejtve.
2014. márc. 1. 11:34
19/19 anonim válasza:
A legtréfásabb az egészben, mikor a ronda, túlsúlyos, de nem rosszul kereső ismerősök beszabadulnak a ruhásboltba, bevásárolnak 70 ezerért minden nyavalyát, hogy na majd mos oda lesznek értem a nők. Aztán ugyanúgy kapja majd az elutasításokat, 5 évente egy ronda csajt szednek max fel. A csaj meg első alkalommal, ha teheti, mint egy autót, jobbra lecseréli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!