Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodnak tőlem a lányok?
Figyelt kérdés
undorítónak tart mindegyik és nagyon bunkók velem.
emiatt egy ideje mindig rossz kedvem van és úgy döntöttem,hogy rászokok az alkoholra,mert attól mindig jó kedvem van,minden nap több liter koccintóst fogok meginni
2014. márc. 1. 10:56
1/19 anonim válasza:
Tőlem azért undorodnak, mert alacsony vagyok, dagadt és rettenetesen ocsmány arcom van.
2/19 anonim válasza:
Szerintem a lányok attól az embertől undorodnak csak, aki nem tisztálkodik, esetleg büdös..stb. Nem hiszem hogy púpos vagy, vagy ilyesmi, szóval fürödj meg.
3/19 anonim válasza:
ahogy érzed. de a leszokás nem lesz kellemes
4/19 anonim válasza:
1. Legalább tisztában vagy önmagaddal.
Én magas vagyok kövér mondjuk arcra azért egy erős 6-7 szerencsére és barátnőm is van aki nem undorodik tőlem. És fura módon nagyon jól néz ki.
5/19 anonim válasza:
2: Rendszeresen tisztálkodom, azzal nincs is baj. Igyekszem azért adni magamra, viszont az alapvető kinézetem olyan, hogy attól undorodnak a lányok.
6/19 anonim válasza:
Nemhogy örülnél neki, én minden lányból csak közömbösséget váltok ki.
Az undor már egy emberi érzelem, azt jelenti hatsz rá. Én örülnék, ha legalább undorodnának tőlem mert legalább tudnám, hogy hatással voltam egy emberi lényre a közelemben. :D
7/19 anonim válasza:
a nők mindenkivel undorítóan viselkednek...
8/19 anonim válasza:
inkább spanglizz mert az a bor szétbaxxaa tested
9/19 anonim válasza:
Azért undorodnak tőled, mert csóró vagy.
10/19 anonim válasza:
Gondold el kedves kérdező, én 29 éves vagyok, 3 diplomával, rendes munkahellyel és rendes bérrel. Sokat próbálkoztam a lányoknál, ronda nem vagyok, alacsony sem, mégis vagy 30 elutasítás ért. Azóta én is alkoholizálok, minden 3. nap matt részeg vagyok. Lehet te is így fogsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!