Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha izmosabb lennék, több lány nézne meg és nagyobb eséllyel is indulnék náluk?
végre szemeznének velem,talán rám is mosolyognának?
nem úgy néznének rám az ismeretlen csajok,mint a véres ingre,hanem kedvesebbek lennének?
"De egy vékony fiúnak soha nem lehet barátnője." - Brother, what the f* is this bullshit?
Van két olyan haverom, akiknek téglát kell tenni 20 km/h-s szél felett a zsebeibe - az egyik már a lánykérésnél tart, a másik meg folyamatosan szédít valakit, általában havi rendszerességgel mást.
Biztosan nem előny, ha úgy nézel ki, mint aki egy befőttet sem tud kinyitni - na de nem ezen múlik. valószínűleg azért nem találsz magadnak barátnőt, mert folyamatosan sajnáltatod magadat. Hát ki akarja a szabadidejében valakinek a sírását hallgatni állandó jelleggel? Ne legyél komolytalan...
Hiába lennél egy Brad Pitt (vagy nem tudom éppen ki az aktuális sláger) - klón, ha nem tudsz beszélgetni, bármi értelmeset/kedveset szólni, akkor is eláshatnád magadat.
Nekem is van magas, nagyon vékony ismerősöm, egyiknek sincs gondja a csajoknál. Bár tény, hogy helyes arcuk van, de lehengerlő humoruk van, magabiztosak, szeretik önmagukat, szeretik és tisztelik a nőket.
Jobb szeretem a mackósabb, masszívabb embereket, tehát ha nem is izmos, akkor inkább legyen rajta felesleg, mint hogy vékony legyen, de az egyik ilyen fentebb említett srác az exem. Nem a testalkata miatt lett vége a dolognak.
Én sem hiszem, hogy valaki csak azért "undorodna" tőled, mert vékony vagy.
Egyébként próbálj meg hízni, az egészségednek sem árt, minden bizonnyal nagyon sovány vagy. És lehet hízni egyébként, maximum egy kis orvosi segítség kell hozzá. (Az exemnek összejött sok év próbálkozás után a dokival.)
azért nem fogom tömni magamba a kaját,meg orvoshoz járni,hogy a lányok elfogadjanak.
azokat a nagyon vékony srácokat is csak azért szeretik a lányok,mert helyesek arcra,az átlagosak,mint én,le vannak tojva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!