Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan furcsa és/vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan furcsa és/vagy támadásra okot adó az, ha valakinek a fekete bőrű férfiak a gyengéi?

Figyelt kérdés

Először is szép estét kívánok Mindenkinek! :)

Másodszor szeretném megkérni azokat, akik rosszindulattal jöttek ide, hogy távozzanak.

Kezdeném az elején. Az elmúlt évek alatt egyre jobban erősödött bennem a vonzalom a fekete bőrű férfiak iránt. Párkapcsolatom még nem volt egy fekete férfival sem; hosszas internetes beszélgetések, szórakozóhelyi és randi utáni tapasztalat alapján tudok leszűrni a viselkedésükből néhány dolgot.

Amikor valaki kötözködik ezzel kapcsolatban vagy hüledezik, csak arra tudok gondolni, hogy: "Hé, ez nem olyan, mint amikor valakinek az északi típusú srácok tetszenek? Vagy amikor a férfiak a déli, napbarnított szépségekért vannak oda?" Dehogynem! Ezek is ugyanolyan külsőségek... számomra amolyan plusz. Mert szeretném hangsúlyozni, hogy nem minden fekete tetszik. Csak azért, mert valakinek sötétebb a bőre, nem jönnék vele össze. Ennél sokkal több kell de ez mégis egy kis ráadás lenne. Vannak, akik azt mondják, hogy más a viselkedésük is, mint a "miénk". Valahol olvastam és teljesen egyetértek ezzel: a feketék közt is annyiféle ember van, mint fehérek közt.

Miután kiderült a baráti társaságomban, hogy vonz a sötétebb bőr, onnantól kezdve egyfolytában poénkodtak ezzel. Nem volt bántó de én ezt furcsának találom, ugyanis ha én meghallom (nem egy ilyen eset történt), hogy egy fiúnak/férfinak kimondottan az ázsiai lányok tetszenek, elfogadom és semmilyen ellenséges érzés nincs bennem. Nem zavar, ha a szép mandulaszemekről beszélnek, de ha én a telt ajkakat megemlíteném... Olyannal is beszéltem, akinek kimondottan a fekete nők tetszenek. Ha viszont valaki meghallja, hogy egy lánynak/nőnek hozzám hasonló ízlése van, rögtön az AIDS-el jönnek (ami igen, egy létező dolog de Istenem, ne általánosítsunk már!) és a nagy péniszmérettel. Ez utóbbira azt mondom, hogy bár sokak számára kecsegtető mondák lengik körül ezt a témát, engem mégsem ez vonz, még csak nem is gondolok erre.

Tehát a kérdések:

1) Azt gondolom, sok fehér férfiból tulajdonképpen az irigység vált ki utálatot. Olyan érzésem van, mintha azt gondolnák, elvesztik a "nőiket" egy másik rassz miatt. Jól gondolom?

2) Akinek van esetleg tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy külföldön hogy ítélik meg a vegyes kapcsolatokat, leírná? Szeretnék a jövőben külföldön is szerencsét próbálni és remélem, hogy Magyarországon kívül sokkal kevésbé gyűlölködőek az emberek. (Igaz, itt már az is furcsaság, ha egy fekete bőrű egyén felszáll a villamosra. Például Angliában biztosan sokkal jobban hozzá vannak szokva az emberek "sokszínűségéhez" :D)

Szóval, szerintem nem attól lesz valaki jó vagy rossz ember, hogy milyen színű a bőre. Ha csak a történelemre gondolok, a fehér ember követte el a legnagyobb szörnyűségeket. De ettől még nem minden egyes fehér rossz...

Köszönöm annak aki végigolvasta és annak is, aki normális választ ad! :)

2014. febr. 28. 20:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon értelmeseket írtál. Elgondolkodtató. (Mármint ugyanazt gondolom, csupán elgondolkozom a válaszodon).
2014. márc. 25. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!