Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 10:27
31/35 anonim válasza:
Nagyon jó sztem . Van egy csaj aki nekem is tetszik de
Olyan nehéz neki elmondani mindig a közelébe akarsz lenni. Am
volt egy csajom de nem éreztem iránta semmit viszont
Most csak rá gondolok és nem megy ki a fejemből.. :(
Kérdező ne legyél szerelmes xD csak ha a csaj is szeret XDD
32/35 anonim válasza:
Ha viszontszeretnek akkor nagyon jó! Sőt! Több mint jó: csodálatos.
Ha nem szeretnek viszont, akkor borzalmas! :(
33/35 szandi20001016 válasza:
Mindenki lesz 1x szerelmes.
A szerelem olyan erzes amit nem tudsz elmondani csodalatos dolog mindig o jar az eszedbe.
Akkor vagy igazan szerelmes ha nagyon hianyzik az az ember akibe szerelmes vagy es csak ra gondolsz egesz nap minden egyes percben nem tudod elfelejteni.
34/35 SIDLER22 válasza:
8 és 9 évesen voltam először szerelmes. Viszonzott volt és ha a fizikális dolgokat kérdeznéd. Amikor megláttam éreztem hogy a szívem nem bír magával és nem bírtam levenni róla a szemem. A gondolataimban meg nem telt el úgy egy nap hogy legalább fél órát ne gondoltam volna rá. Mindig rendíthetetlenül boldog voltam. Aztán egyszer csak nem akart velem találkozni. 1 éven át 1 héten minimum 1-szer sírtam a fürdőben. Aztán jött egy 4 éven át tartó viszonzatlan szerelem. Próbáltam magam meggyőzni a negatív oldalairól hogy milyen egy... de nem tudtam szabadulni a gondolatától. Majd amikor kijártuk a 8.-at és mindenki szétoszolt, már nem láttam naponta és egyszerűen elfelejtettem.
35/35 anonim válasza:
Kifog ugrani a szíved a helyéről, csak rá fogsz gondolni és, ha van barátja öngyilkos akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!