Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 10:27
11/35 anonim válasza:
Az a dolog, ami miatt megszűnsz az lenni, aki vagy, aki voltál...
12/35 anonim válasza:
A szerelem rossz, főleg ha úgy alakul... Romba dönt és megöl!
13/35 anonim válasza:
Ha viszonozzák, a legjobb. Ha nem, azt ne tudd meg, milyen.
14/35 anonim válasza:
Egyszerre érzed azt,hogy a fellegekben vagy a boldogságtól,és valami szörnyű fájdalmat...megőrülsz.
15/35 anonim válasza:
Jó a kérdés!! Totál peches vagyok.. Nekem eddig 3 kapcsolatom ment tönkre! Borzasztó szakítás után szerelmesnek maradni... brühühü.. és én az vagyok.. de elhagytak :-(
16/35 anonim válasza:
ha nem kapsz viszonzást rosszabb mint bármi más...
17/35 anonim válasza:
A viszonzatlan szerelem zuhanás a semmibe ami olyan tehetetlenséggel társul, hogy néha már lélegezni is nehéz. Nem érted miért történik veled és jobban fáj mint bármi más, nem öl meg, de mégsem hagy élni. Hülyét csinálsz magadból akár ezerszer is, egyszerre érzed magad bátornak és gyávának, tettekre sarkall és tehetetlenné tesz.
Sajnos én csak erről az oldaláról ismerem.
18/35 anonim válasza:
Ha viszont szeret nagyon jó.Ha viszont ö nem szeret téged az már kevésbé:S Haver ha teheted kerüld messzire a csajokat elég ha 25 évesen letelepszel egynél.
19/35 anonim válasza:
Nagyon remek csodálatos érzés .
20/35 anonim válasza:
hát...több dologtól függ
ha nincs viszonozva akkor borzalmas
ha viszonozva van akkor örökboldogság vonatán száguldozhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!