Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha egy lány, akit csak látásból ismertek, írna nektek iwiwen, de csak annyit hogy "szia"?

Hát gondolom attól függ, hogy tetszik vagy nem. Bár ha nem tetszene, valószínűleg nem érdekelne, hogy mit írt, és nem landolt volna itt a fejedben felmerülő kérdés.
kérdezd meg, hogy mizu?:D Így reagálsz a laza "szia"-jára és visszadobod a labdát

10.44
Csak sok időnk van;)ilyenkor néha(?) ilyen hülyeségek is eszünkbe jutnak:D azért nem írt vissza mert van barátnője.
10.46
a mizu egy kicsit érdekes lenne:D egyébként lány vagyok azt kifelejtettem, szóval nem rólam van szó;)

A fiúk minden lányt meg hát. Szóval ezt, de kicsit finomabban. PL: ráérek eljössz velem moziba?
"azért nem írt vissza mert van barátnője." na persze neked ezt mondta, aztán már 2 barátnője lett. :) A csajok meg főleg nyomulósak, és akinek barátja van az főleg jó mert ezek szerint van benne valami ha van barátnője.
Amúgy meg a csajok mostanában elég nyomulósak(vagy csak én vagyok jó képű, vagy csak nagy képű :) de jobban szeretik szemtől szembe. De ha nagyon bejön nekik, talán akkor csinálnak ilyet. De ezt a pasik ki is használják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!