Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit tennétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit tennétek, ha egy lány, akit csak látásból ismertek, írna nektek iwiwen, de csak annyit hogy "szia"?

Figyelt kérdés
Fiú barátaimmal beszélgettem és akkor merült fel ez a kérdés , mert egyikükkel megtörtént ez(ő nem írt vissza a lánynak). Érdekelne hogy mások hogyan reagálnának:D
2009. dec. 12. 10:25
 1/8 anonim válasza:
69%
visszaköszönnék: "Szia!"
2009. dec. 12. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Én is vissza köszönnék.
2009. dec. 12. 10:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
hú hát ti nagyon gyerekek lehettek:DDD miért nem írt vissza? nem akar lánnyal ismerkedni? én mindenképpen visszaírtam volna neki, és lehet, hogy nem csak azt, hogy szia, hanem azt is, hogy mit szeretne, vagy ki is ő, vagy megdicsérném egy képét, ilyesmi. vagy ha legközelebb látom valahol, odamennék hozzá beszélgetni.
2009. dec. 12. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Hát gondolom attól függ, hogy tetszik vagy nem. Bár ha nem tetszene, valószínűleg nem érdekelne, hogy mit írt, és nem landolt volna itt a fejedben felmerülő kérdés.

kérdezd meg, hogy mizu?:D Így reagálsz a laza "szia"-jára és visszadobod a labdát

2009. dec. 12. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
hát ha valaki nekem azt írná vissza, hogy mizu, akkor elmenne a kedvem az írogatástól:P tiszta sablon. meg a kérdezőt nem is érdekli, mi van velem, csak azért mondja, hogy mondjon valamit. inkább kérdezd meg, hogy miért írt vagy írj neki valamit, hogy múltkor láttad és ez meg ez. nem tudom, de semmiképpen se mizu-t.
2009. dec. 12. 10:51
 6/8 A kérdező kommentje:

10.44

Csak sok időnk van;)ilyenkor néha(?) ilyen hülyeségek is eszünkbe jutnak:D azért nem írt vissza mert van barátnője.

10.46

a mizu egy kicsit érdekes lenne:D egyébként lány vagyok azt kifelejtettem, szóval nem rólam van szó;)

2009. dec. 12. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:

10.46 vagyok...

és mizu?

2009. dec. 13. 23:40
 8/8 alfonz64 ***** válasza:

A fiúk minden lányt meg hát. Szóval ezt, de kicsit finomabban. PL: ráérek eljössz velem moziba?

"azért nem írt vissza mert van barátnője." na persze neked ezt mondta, aztán már 2 barátnője lett. :) A csajok meg főleg nyomulósak, és akinek barátja van az főleg jó mert ezek szerint van benne valami ha van barátnője.

Amúgy meg a csajok mostanában elég nyomulósak(vagy csak én vagyok jó képű, vagy csak nagy képű :) de jobban szeretik szemtől szembe. De ha nagyon bejön nekik, talán akkor csinálnak ilyet. De ezt a pasik ki is használják :)

2011. nov. 8. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!