Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én egy ultrarosszfiú vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy ultrarosszfiú vagyok, de próbálok változni. Mégsem csípnek a lányok. Miért?

Figyelt kérdés
Mármint úgy 1-2 hónap a legtöbb, amit egy lánnyal együtt voltam, utána menekül előlem. :D Mégis azt mondják, hogy a rosszfiúkra buknak...
2009. dec. 12. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én speciel nem bukom a rosszfiúkra... és szerintem sokan nem. mégis kinek kéne hosszabb távra egy bunkó, piálós, drogozós, cigizős, félrelépős, káromkodós, balhézós, bandázós...stb fiú? mondjuk nem tudom, mit értesz pontosan rosszfiú alatt...
2009. dec. 12. 10:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz "ultrarosszfiú" alatt?

Én csípem a rossz fiúkat,jól el vagyok velük.De mint barát,hosszú távra nem kellene egy rossz fiú,mert valamivel mindig kiakasztana.

15/L

2009. dec. 12. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

"Olyan rosszfiú vagyok, miért nem csípnek a lányok?"

Csak én látom?

2009. dec. 12. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
csak egy szerencsétlen kisfiú vagy. ultrarosszfiu pfffff :D megnevettetsz kis gyökér F24
2009. dec. 12. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
miben vagy rossz fiú? ez így kevés.ha gondolod írj privit és megmondom miben kéne változnod
2009. dec. 12. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy normális csaj normális pasit akar nem olyat aki bunkó, csajozik mellette, semmibe veszi, meg a többi.
2009. dec. 12. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
NE csak próbálj változni, hanem változz is. Mellesleg párkapcsolatba köszönöm nem kérek semmilyen rosszfiút. Legyen kedves, hűséges, megbízható jó barát.
2009. dec. 12. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!