Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha kis mellem van?

Figyelt kérdés
Fiúk, titeket mennyire zavar, ha egy lánynak kicsi a melle? Mert ahogy én tudom a legtöbb fiúnak a nagymellű nők jönnek be. Szerintetek ez döntő lehet egy kapcsolatban? 15/L

2014. febr. 28. 14:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet a tizedik válaszolóval, szerintem egyáltalán nem tévhit.
2014. febr. 28. 14:30
 12/20 anonim ***** válasza:

Sokaknak valóban. Másoknak viszont nem. Pl. én is a kismellű lányokat szeretem.

De egyébként ez egyáltalán nem döntő tényező, ill. akinél az, az olyan is és nem kár érte. :)

2014. febr. 28. 14:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha helyette nagyobb a segged,akkor nem baj.18/f
2014. febr. 28. 15:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem baj, hiszen nem a melleid miatt leszel szép és értékes! Egyébként teljesen természetes, hogy 15 évesen nem felnőtt méretű melleid vannak, hiszen kb. 20 éves korodig nőhetnek!
2014. febr. 28. 16:51
 15/20 anonim ***** válasza:

a kis mellű lányok szerényebbek, épp ezért édesebbek

a nagy mellű lányok beképzeltek, épp ezért kihagyhatóak

2014. febr. 28. 17:02
 16/20 A kérdező kommentje:
A kosaras melleim vannak és a fenekem sajnos elég szembetűnő.
2014. febr. 28. 18:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Ezzel mi a probléma? Nézd meg Jennifer Lopezt. Neki sincs nagy melle, a segge viszont hatalmas. És azt hiszem sok férfinak tetszik.
2014. febr. 28. 20:25
 18/20 anonim válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem számít de ez szubjektív. Ahogy így végigolvasod a kommenteket, sok férfinak szintén nem fontos a mell mérete.
2014. febr. 28. 22:57
 19/20 C0r3 ***** válasza:
Nem ezen van a hangsúly. Ennek ellenére nem baj, ha egy lánynak nagy(nagyobb) a melle. Volt már olyan ismerősöm akinél az én mellizmom is nagyobb volt. De továbbra is arc számít nálam elsősorban :)(16F)
2014. márc. 5. 18:50
 20/20 anonim ***** válasza:

a 15-17 éves korosztály a nagy csöcsökre bukik.A normális felnőtt férfi lakosság viszont tulép a csorda szellem hajotta "csöcs ideálon".

és bizony vannak pasik akiknek a kicsi jönbe,pl jó magam is ilyen vagyok.

2014. ápr. 15. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!