Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ronda fiú vagyok, van bátor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda fiú vagyok, van bátor lány, aki barátkozna velem? :D

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 22:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ne reménykedj. Én is ocsmány férfi vagyok, és nincs olyan lány, aki barátkozna velem, mert amint meglátják, mennyire ocsmány vagyok, hányingert kapnak.
2014. febr. 27. 22:16
 2/18 anonim ***** válasza:
Ti most trolkodtok?
2014. febr. 27. 22:16
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem is remélek, látod én már max barátságban gondolkozom. XD
2014. febr. 27. 22:17
 4/18 anonim ***** válasza:
2: Én nem trollkodok. 27 év alatt még sosem volt senkim, pedig több száz lánynál próbálkoztam már, mindnél ugyanaz az eredmény: azonnali visszautasítás a külsőm miatt.
2014. febr. 27. 22:18
 5/18 anonim ***** válasza:
4-es: Azt mondta, hogy ronda vagy és, hogy kopj le? Mert normális csaj ilyet nem mond!
2014. febr. 27. 22:24
 6/18 anonim ***** válasza:
5: Nagyjából igen, vagyis a tartalma ez volt. Persze a legtöbb lány nem ilyen direktbe küld el a fenébe, de az alapvető üzenet minden esetben ez volt. Nem is csoda, hogy még soha egy randim sem volt még.
2014. febr. 27. 22:27
 7/18 anonim ***** válasza:
Kedves sorstársaim,ma este jól összefújta a szél a szemetet erre az oldalra.
2014. febr. 27. 22:39
 8/18 anonim válasza:
Basszus:( Én lány vagyok, és nagyon nem csunya..sőt(nem vagyok beképzelt ,de nem egy szépségversenyen voltam már ,sikerrel) én nem tudnám azt mondani valakinek hogy milyen ronda...nem csak a külső számít:) jó fontos,mert csak azt látom elsőnek,és mondjuk én válogatós vagyok külsőre is, de nincs olyan hogy valaki "jaj de nagyon ronda" volt olyan hogy egyáltalán nem tetszett,tizes skálán kettő pontot ha adtam volna neki,de megismertem és nagyon megszerettem:) meg értelmes lány nem mond olyat valakinek hogy "ronda vagy" . hát miez?? uristeen. Ti meg ne nézzétek már le sajátbmagatokat!!! Legyen valami önbizalmatok is:) mindenkiből lehet jót kihozni,csak akarni kell:)!
2014. febr. 27. 22:52
 9/18 anonim ***** válasza:
8: Nekem ez szinte teljességgel hihetetlen,hogy létezik ilyen lány mint te. Hatalmas RESPECT!
2014. febr. 27. 23:54
 10/18 A kérdező kommentje:
Szarból nemlehet várat építeni, gyerekek! :D
2014. febr. 27. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!