Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csokolozni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 22:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szerelmes vagy akkor a világ legjobb dolga
2010. jan. 17. 23:10
 22/28 anonim válasza:
Én sajnos még nem tom de sokat olvastam róla nem sokára 13 leszek és lehet hogy holnap meg lesz az első persze sima nyelv nélküli csók lesz húú
2010. ápr. 27. 23:51
 23/28 anonim válasza:

aki a csókra aztírta,hogy szar az nem ember

a világ legjobb dolgai között ott-van a csók is

persze ahiz tudni-kell csókolni,de arra meg rá-kell érezni elsőnek ugyse fog menni sőt talán ez az egészben a szép,hogy tanulni-kell:D

2010. jún. 28. 21:30
 24/28 anonim ***** válasza:
42%
Nem kell tanulni! Ha nem akarsz előre elképzelt elvárásoknak megfelelni, csak élvezni akarod azzal, akivel komoly kapcsolatod van, akkor jó lesz elsőre is.
2010. jún. 28. 23:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha azzal csinálod, akit szeretsz, akkor nagyon jó. Ha olyasvalakivel, aki iránt nem érzel semmi különösebbet, változó.. Általában függ attól hogy jól csókol-e vagy sem :D
2011. jún. 14. 00:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Valami felejthetetlen...1re csak azon jár az eszed, hogy mikor fogod megismételni.Mindegyikre úgy fogsz emlékezni mintha épp azon a pillanaton történt volna!!!!És még valami.Az első csókot jól gondold meg, nem mindegy, hogy szórakozásból lesz első csók vagy szerelemből!
2011. júl. 4. 19:59
 27/28 anonim ***** válasza:
valaki írta h első csókja, persze simán, nyelv nélkül.. az miylen csók?? ez nagyon érdekelne, mert már sokaktól láttam h nyelv nélkül csókolóznak.. az milyen???
2011. aug. 5. 14:07
 28/28 anonim válasza:
nem kell tőle félni , énis féltem tőle és olyannal volt az 1. akit nagyon szerettem és imádtam:)
2011. okt. 24. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!