Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti járnátok 10/6...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok 10/6 kinézetű fiúval?

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 15:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mindenki képzeletébe van egy számára 10/6-os férfi. Én arra vagyok kíváncsi, hogy az ő elképzelésük szerintivel összejönnének-e!

2014. febr. 27. 17:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Badoo-n a férfiak általában 2-3 ponttal alacsonyabb, a nők 2-3 ponttal magasabb értékelést kapnak, mint ami reális lenne. Izmos, jóképű (majdnem modell külsejű) srácok és malacfejű, csúnya nők is egyaránt 7-8 pont körül szoktak lenni...
2014. febr. 27. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:

1. Nem hiszem hogy a nők így osztályoznák a férfiakat.

2. A nők nem ez alapján döntenek nagyon.

Itt egy 1-10-ig tartó lista nőkről, hogy mindenki el tudja képzelni hogy működik ez a kinézet alapú listázás:

[link]

De mondom, ez fordítva nem így működik. Egy nőnek a kinézete számít főleg egy férfinál (60-70%-ban), míg egy férfinak inkább a személyisége számít jobban, mármint az, hogy el tudja csábítani a szövegével, személyiségével a nőt.

Én 6/10-es férfinak tartom magam, de ez nem sokat jelent. Csak kizárólag kinézet alapján: Az 5/10-es lányoknak nagyon gyakran tetszem és relatíve sok 6/10-es lánynak is, ezen kívül volt már oda értem 7/10-es lány is.

De ez a nőknél nem így működik. Szedtem már fel olyan nőt is, akit elsőre látszólag nem érdekeltem és b.asztam már el az ismerkedést olyan lánynál is, aki meg látszólag oda volt értem.

Egy férfi még alakíthatja az ismerkedés elejétől a végéig a szituációt, a saját helyzetét (hogy összejön-e a szex, vagy sem), de egy nőről általában egyből tudja a férfi, hogy megdugná-e vagy sem és a nő sokkal kevésbé tudja a stílusával, személyiségével befolyásolni a dolgok végkimenetelét.

2014. febr. 27. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül igaz, egy jobban kinéző srác mindig előnyben lesz egy rosszul kinézővel szemben. A férfiak is a nők külsejét nézik elsőként (persze árnyalódik a kép, ha van idő megismerni a másikat, pl. baráti társaságban), fordítva miért lenne másként?
2014. febr. 27. 17:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Értem mit mondasz, egy genetikailag kevésbé jó kinézetű srácnak jobban oda kell tennie magát, hogy elérje ugyanazt az eredményt, mint egy jobb kinézetű. Lehet hogy több nőt is kell megszólítania. De az embereket most csak önmagukkal és ne egymással versenyeztessük.

Maradjunk most a szexualitásnál:

A nők is a férfiak külsejét nézik elsőre. De aztán mégsem jórészt csak az alapján döntenek.

A férfiak a nők külsejét nézik elsőre és azután is. A külső persze nem csak a genetikai kinézet, hanem benne van a viselkedés (a nő által kiadott szexuális jelek), vagy a megjelenés (nőies ruhák, külső (pl. hosszú haj)).

Úgy mondanám hogy a nők szexuális vágyát 60-70%-ban a férfi karaktere, személyisége határozza meg és csak kisebb részt játszik a kinézet. (De ez nem azt jelenti hogy egy 1/10-es férfi is fel tud szedni egy 9/10-es nőt).

A férfiak szexuális vágyát pedig 70-80%-ban a kinézet határozza meg.

Ha egy lányt meg akarok dugni, akkor nem ronthatja el a szexuális vágyam a személyiségével (még ha hosszú távú kapcsolatra nem is jó, de szexre akkor is).

Ha egy fiú meg akar dugni egy lányt, akkor ő viszont elronthatja a lány szexuális vágyát akkor, ha "hibákat" vét.

Természetesen a fentiek csak általánosságok. Nem vonatkoznak mindenkire, de általános megfigyeléseim alapján ezek a dolgok ráhúzhatóak az emberek 70-80%-ára.

2014. febr. 27. 17:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezek a százalékok hogy jöttek ki? :D

Nem csak a külsőt nézik a nők, de a külső, a férfias megjelenés úgymond a "belépő" (főleg neten és élőben is abban az esetben, amikor ismeretlenül szólít meg valaki egy nőt, pl. buliban vagy utcán). Ha az nem passzol, akkor amúgy lehetsz bármilyen megnyerő, humoros, kedves, figyelmes stb., nem fog érdeklődni a nő és megy tovább.

Persze vannak férfiak, akik előnytelenül néznek ki, mégis ki tudják ezt a dolgot "játszani" és sikereket érnek el, de azért nem ez az általános.

2014. febr. 27. 17:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Az írásod alapján gyanítom, hogy közöd van a PUA közösséghez, ahol tapasztalataim alapján szintén a jól kinéző, férfias külsejű srácok érvényesülnek legtöbbször, a többiek meg örülnek, ha esetleg évente összejön nekik valami.
2014. febr. 27. 17:50
 18/19 anonim ***** válasza:

A legtöbb PUA olyan srác, akit éveken keresztül visszautasítgattak, sokszor durván, aztán mikor ezt megunta nekiállt “felfejlődni” és a legelső neki értelmesnek tűnő dolog, amibe belefutott, az a PUA volt. (Ezt nem lekezelő éllel mondom, a túlnyomó többség nem születik Casanovának, és aki felül tud emelkedni a korlátain azt külön tisztelem is ezért.) Az anyag amit összehoztak, kőkeményen odavág és szerintem érdemes olvasni, de: Az a baj a PUA-val, hogy csak rövid tippeket, utasításokat ad az embernek.

Én a PUA-nál eggyel magasabb szintről beszélek, arról, amikor életmódot is változtatsz és egy jobb irányba indítod el az életed minden területen és ez közvetve sokat segít a nőzésben. Mindemelett persze tökélyre fejleszted a gyakorlati oldalt is a leszólítástól kezdve a szex megtörténéséig. Tehát van működő technikád az elejétől a végéig, amit tudatosan alkalmazol és fokozatosan fejlesztesz a nagy számok törvénye alapján.

Ilyen irodalom magyarul sajnos nem igazán elérhető és én is mindent angolul olvastam eddig a témában.

2014. febr. 27. 19:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is ismerek külföldi anyagokat, és jók is, de a legtöbb srácnak szerintem előbb az alapokat kellene rendbe hoznia, és csak azután haladóbb PUA elméletekkel foglalkoznia.

Az RSD-t tuti ismered, van egy kövér, rosszul öltözött, régimódi frizurájú, kissé (vagyis inkább nagyon) esetlen és elég furcsa beszédű fickó a közönségben, aki minden előadáson ott van, valószínűleg több ezer dollárt elköltött már szemináriumokra. Ha ezt a pénzt jobb ruhákra, edzőteremre, logopédusra és fodrászra fordította volna, szerintem sokkal több sikere lenne az életben.

Nyilván, ha ezeket már rendbe tette valaki, akkor egy szeminárium is sokat dobhat a fejlődésén, de így nem sok értelme van, hogy az alapok sincsenek rendben. De az oktatók elmagyarázzák neki, hogy a "külső nem számít", ezért szorgalmasan költi a pénzét újabb és újabb szemináriumokra, miközben nyilvánvalóan semmi kézzelfogható eredményt nem ér el vele. És ez szerintem a legnagyobb hazugság a PUÁ-ban.

2014. febr. 27. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!