Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Együtt lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Együtt lennétek olyan nővel, akinek jobb az egzisztenciája és többet keres, mint ti?

Figyelt kérdés
Vagy hosszú távon megmérgezné a kapcsolatot?

2014. febr. 27. 15:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom hogy működik nálad a beleszeretés.

Én így szoktam nőkkel ismerkedni:

Megszólítom őket az utcán, napközben vagy este szórakozóhelyeken. Még az első találkozáskor elkérem a számukat és ha este vagyunk szórakozóhelyen, akkor még aznap este, az első találkozáskor a csókra is ráhajtok.

Utána megbeszélek velük pár nappal későbbre egy randit. Az első randin elviszem őket egymás után egy kávézóba, aztán egy bárba (az első helyen nincs alkohol, a másodikon van). Tehát két helyre is, az első alkalommal. Az első randin a csóknak mindenképpen meg kell történnie. Ha nem, akkor úgy sem érdeklődik irántam igazán.

Ezután még a következő egy hétben másik kb. 2 randi is szokott lenni, amik között van néha "hangos" randi, amikor az idő nagy részét valami hangos helyen töltjük, néha van olyan hogy áthívom magamhoz egy általam főzött vacsorára, néha pedig olyan, amikor ugyanolyan helyekre megyünk, mint az első randin.

A 3. randira általában a szexnek meg kell történnie. Nagyon maximum a negyedik randin, ami az első találkozástól számítva maximum 15-18 nappal van. Ha a 4. randin (de inkább a 3.-on) még nincs szex, akkor ennyi volt. Ha nem akarja, akkor úgy sem érdeklődik irántam igazán.

Na, és ha sikeresen eljutottam a szexig, akkor kezdek el komoly kapcsolatban gondolkodni. Addig honnan is tudhatnám, hogy akarok-e egy olyan nővel komoly kapcsolatot, akivel még le sem feküdtem?

2014. febr. 28. 15:10
 32/39 anonim ***** válasza:

Írtam korábban, hogy a nőket csak a nőies tulajdonságaikért tudom tisztelni. (Mármint ha nem főnökként, munkatársként, stb, hanem nőként, női milyenségükben vannak jelen az életemben)

Nőiesség, külsőben és belsőben; női és anyai ösztönök megléte, gondoskodó hajlam, kedvesség

Ha valamiért gyengéd érzelmeim alakulnak egy nő iránt (most már szerencsére nem zúgok bele minden nőbe, akivel ismerkedem, mint kezdőként), akkor azok az előbb felsoroltak.

Nem válik egy nő vonzóvá (=nem leszek szerelmes belé) a szememben, nem találom alkalmasnak komoly kapcsolatra, ha nem látom azt benne hogy a jövőben teherbe ejteném és az általam róla eddig tudottak alapján együtt is élnék vele az önmagunk által választott, nekünk tetsző szerepekben.

Mikor még 20 éves csíra voltam, gondoltam olyanokat hogy nekem egy erős, független női társ kell (akármit is jelentett ez akkor a zavaros fejemben), meg ilyenek. Hagy fűzzem hozzá, hogy 20 évesen ilyen hülye gondolatokkal természetesen még szűz voltam. Aztán megváltoztattam (úgy is mondanám, hogy rendbe tettem) a gondolkodásmódom és érdekes módon a sikerek száma is meredeken emelkedett és emelkedik azóta, mióta helyesen kezelem a nőket. Nehéz erről röviden írni, meg nem is akarok annyit, csak megemlítettem ezt is.

2014. febr. 28. 15:19
 33/39 anonim ***** válasza:

20 évesen kezelted helyesen...

Mellesleg nemtom mi ez a rizsa a szexről. Erről senki nem kérdezett.Nem ez volt amit kérdeztem.

2014. febr. 28. 17:27
 34/39 anonim ***** válasza:

20 évesen kezeltem helyesen? Akkor az akkori "eredményeim" miért nem ezt igazolták vissza? Ha már 15-16 éves koromtól kezdve próbálgattam csajozni, de nem jött össze egyszer sem. Meg úgy általában, azok a férfiak, akik így kezelik most, mint akkor én, miért nem sikeresek a nőknél?

Csak leírtam hogy nálam mi az útja és a módja egy nő megismerésének és aztán megszeretésének. Csak úgy random nem esek szerelembe senkibe. Ilyen legutóbb 17 éves koromban lehetett, amikor "megláttam és megszerettem".

2014. febr. 28. 17:37
 35/39 anonim ***** válasza:
De nem érted, hogy nem erről beszélek ?? Mi van ha a harmadik randiig eljuttok a lánnyal, a szex is jó és nagyon birod őt , érzed, hogy ebből lehet valami...De kiderül, hogy nem házias stb...amiket már leirtam. Akkor fogod magad és lelépsz? Csak mert ilyen téren nem jön be ?
2014. febr. 28. 19:10
 36/39 anonim ***** válasza:
Ja értem már. Igen, lelépek.
2014. febr. 28. 19:25
 37/39 anonim ***** válasza:
Ismét csak gratulálni tudok. Lehet, hogy életed nagy szerelme lehetett volna és kidobod, mert nem akarja neked, a háztartásnak és a gyereknevelésnek szentelni az életét. Sok taps.
2014. febr. 28. 19:49
 38/39 anonim ***** válasza:
49%

Hogy lehetett volna életem nagy szerelme, hogyha az életstílusbeli felfogásunk teljesen különböző?

Neked lenne egy olyan férfi életed szerelme, akinek az az álma hogy Ő maradhasson otthon a gyerekekkel, miközben te dolgozol és eltartod a családod?

Lenne egy olyan férfi életed szerelme, akinek az az álma hogy te otthon legyél a családoddal míg ő eltart titeket?

Na ugye. De ez ráadásul még gagyi filmek és romantikus sorozatok témája is, nem is kell nagy mélységekbe menni hogy te is belásd hogy ha eltérő a felek életstílus szemlélete akkor abból nem lesz hosszú távú kapcsolat, hacsak az egyik meg nem változik és idomul a másikhoz.

2014. febr. 28. 20:27
 39/39 anonim ***** válasza:
Igen. Lehetne életem szerelme. Elkell fogadnia, hogy ilyen vagyok, ne akarjon megváltoztatni én se akarom őt. És nem...Az nem megváltoztatás, ha nem teszem azt amit ő mond. (mielőtt még ezzel jönnél)
2014. febr. 28. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!