Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Együtt lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Együtt lennétek olyan nővel, akinek jobb az egzisztenciája és többet keres, mint ti?

Figyelt kérdés
Vagy hosszú távon megmérgezné a kapcsolatot?

2014. febr. 27. 15:31
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
49%
9: nem baj. én is így gondolom. de ha én tartom el a családot, akkor azért elég hülyén nézne ki, hogy a feleségem keres többet... szóval hosszútávon megöli a kapcsolatot, sztem.
2014. febr. 27. 17:48
 12/39 anonim ***** válasza:

11:

Igen, ezért írtam az 5-ös válaszomban hogy biztos nehéz lenne.

2014. febr. 27. 17:49
 13/39 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen a kérdésben rólam lenne szó, igaz még csak egyetemista vagyok és soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, de úgy néz ki a dolog, hogy most kaptam egy lehetőséget, hogy diploma után külföldön kapok egy jól fizető állást egy plasztikai sebészeti magánklinikán. Mellette pedig majd a jogi diplomámon dolgozom.

És mi ennek az ára? Hogy egyedül vagyok és magányos vagyok.. Pedig örökké családcentrikus voltam, most is az vagyok, de sajnos így hozta az élet, nagyon szegény családból származom, nincs testvérem és a nyakamba szakadt az a teher, hogy később én támogassam a szüleimet és váltsam valóra az álmaikat.

Mókuskerékbe kerültem és nem tudom mit tegyek, hogy helyesen cselekedjek. :(

2014. febr. 27. 18:12
 14/39 anonim ***** válasza:

Rizsa amit leírtál. Magyarul igazam volt. Nem. Nincs olyan, hogy "a nő elsődleges feladata". Csinálja azt a nő amiben jól érzi magát és ha sokat keres és nem akar a háztartással foglalkozni, hanem a karrierjével akkor igenis ezt tartsa tiszteletben a férj és ne parancsolja a konyhába azért mert ő a nő! A nők nem erre születtek! Ez az amit felkéne már fogni végre. Ez egy borzalmasan rossz társadalmi beidegződés és ez elnyomás! Attól mert nőnek született miért neki kellene ezekkel a dolgokkal foglalkozni ? Kettőjüké a gyerek és a háztartás, nem egyedül a nőé!

De hajrá. Keress magadnak rabszolgát ;)

2014. febr. 27. 20:20
 15/39 anonim ***** válasza:
Tehát szemétség elvárni a nőtől, hogy ő EBBEN érezze jól magát. Gondolj már bele egy kicsit. Mi lenne ha tőled várná el a társadalom, hogy neked ne legyenek ambicióid, merthogy neked elég kellene legyen az, hogy a családoddal foglalkozol. És ha nem elég ? Ha nekem ez unalma és depressziós leszek tőle, hogy nekem a háztartás és a gyerekek az egyedüli feladatom ? Tehát nem vagyok nő attól, mert nekem több kell az életben? Mert nem elégszem meg annyival, hogy gyereket nevelek és kinyalom a férjem seggét?? Nevetséges...
2014. febr. 27. 20:44
 16/39 anonim ***** válasza:
Eddig mind az 5 barátnőm jobban keresett nálam, sosem volt gond :)
2014. febr. 27. 20:55
 17/39 anonim ***** válasza:
67%

A választás szabadsága legyen adott. Régen azt feltételezték, hogy minden nő ezt akarja. De te pedig azzal jársz rossz úton, hogy szerinted nincs olyan nő, aki ezt akarná.

Én egy olyan nőt akarok feleségemnek, aki alapvetően háztartásbeli. A családjával foglalkozik, a háztartással, a gyerekeivel és úgy általában a családtagjai jólétével. Megvannak a fészekrakó és anyai ösztönei.

Tehát ezt nem értem: Miért baj ha összejövök egy olyan nővel, akivel a fentiekben passzolunk egymáshoz és az elképzeléseink szerint éljük az életünket?

2014. febr. 27. 21:00
 18/39 anonim ***** válasza:
Szerinted van olyan nő, akinek a legnagyobb vágya az, hogy mikor hazaér a munkából még nekiálljon főzni és takarítani és emellett a gyerekekkel is ő foglalkozzon ? Komolyan amelyik nőnek ez a legnagyobb öröme azt én nem tartom normálisnak...vagy így nőtt fel, kimosták az agyát.
2014. febr. 27. 21:48
 19/39 anonim ***** válasza:
A család centrikus és aközött, hogy imádjon cseléd lenni baromi sok a különbség. A legtöbb férfi is családcentrikus, de beléjük nem nevelték, hogy szeressenek szolgák lenni...Ők azt látják, hogy ők az élet császárai a nőnek meg az a dolga, hogy kiszolgálja őt. Ez igy nagyon nincs rednben.
2014. febr. 27. 21:50
 20/39 anonim ***** válasza:

18-19:

Akkor eddig egy nagyon fontos dolgot nem beszéltünk meg egymással és én azt hittem te ezzel tisztában vagy, te pedig azt hitted hogy másképp gondolom.

Akkor ezt tisztázzuk: A fent elmondottakat úgy várom el, hogy csak én dolgozom. Én tartom el egyedül az egész családom és nekem van munkahelyem. A feleségem nem a munkahelyről hazaérve fog neki egyedül az itthoni feladatainak, hanem az otthon a munkahelye.

Tehát nem várom el hogy a feleségem dolgozzon. Pont, hogy a fentebb felsorolt dolgokat (törődjön a családdal, stb.) úgy várom el, hogy nem kell legyen munkahelye, majd én eltartom őket.

2014. febr. 27. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!