Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy aludjak el? Hianyzik mellolem a szerelmem
Hetente 4szer alszunk egyutt a szerelmemmel es olyan jo hozzabujni, megolelni, puszit adni neki alvas elott. Mindig a karjaiban alszom el, erzem a testet, a szivdobogasat. Nincs itt es csak forgolodok az agyban :(( mit csinaljak?
18L
Ettől elég sokszor szenvedek én is fiú létemre... most is.
Ez van, szenvedelek :D
na húzz a vérbe.
én 140 kilométer miatt nem tudom átélni ezt..és valszeg nem is fogom még pár évig te meg itt rinyálsz pár napért.....:@
Koszi a tippeket. Altalaban erosen koncentralok, es idekepzelem. Becsukom a szemem es egy ido utan elalszom. :(:D
4es... Orulok, hogy vegre budara koltozott, eddig nagyon messze, 220 kmel arrebb lakott. Remelem ti is kozelebb kerultok egymashoz.
Azert is rossz, mert este valamiert kicsit megharagudott es nem ugy koszontunk el ahogy szoktunk, aztan meg amikor hazaert csak annyit irt, hogy agyban van. Kimaradt az esti beszelgetes is :(
Miert ne erdekelne ot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!