Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak a lányok, ha divatosan és stílusosan vagyok felöltözve?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 21:33
11/20 anonim válasza:
mondjuk az sem tiszta, hogy fiu vagy-e vagy lany. ha fiu, lehet hogy csak picit tul sokat foglalkozol magaddal, gondolom meggyozodesed hogy olyankor te kicsit kiemelkedsz a tomegbol. hidd el nem azert bamulnak, mert annyira tetszik nekik :)
12/20 anonim válasza:
Hát kössz...Egy utálni való ősrocker bunkó köcsög vagyok. Szóval ezért mondják azt is, hogy helyes vagyok...
13/20 anonim válasza:
Mert kitűnsz az igényesen öltözködni képtelen férfiak tömegéből. :D
14/20 anonim válasza:
Nem láttak még majmot az állatkerten kívül.
15/20 A kérdező kommentje:
általában átlagosan öltözködöm,de szoktam venni pár cuccot H&M vagy Pull and Bear-ben,de attól még nem vagyok néha.
ha az ott vásárolt cuccokat veszem fel,nem csak megnéznek,hanem egyenesen bámulnak nők,a héten egy nagyon is szép lány,aki amúgy nem szokott sok mindenkit megnézni,végig bámult engem,sőt köszönt is és amikor hátrafordultam,állt és nézett rám visszafelé...de több nő is szabályosan belebámult az arcomba.
csak az érdekelne,hogy ennyit dob az öltözködés?mert ha igen,gyakrabban hordom ezeket a ruhákat :D
2014. febr. 26. 21:46
16/20 A kérdező kommentje:
*még nem vagyok páwa
2014. febr. 26. 21:46
17/20 anonim válasza:
mert páwa vagy
nem baj majd pár év múlva szégyenled hogy lehettél ilyen b.u.z.i.s
18/20 anonim válasza:
"*még nem vagyok páwa"
Ahogy mondod. MÉG!
19/20 anonim válasza:
utolsó, olvasd el az egész mondatot: "attól még nem vagyok páwa"...
20/20 anonim válasza:
Igen, ennyit dob egy emberen a ruha.:) De attól ne kezd ezt a páwa stílust nyomni. Mert felesleges a drága ruha ha valaki egy senki. Valakinek a saját stílusoddal és megjelenéseddel fogsz tetszeni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!