Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek meg jobban a nők, ha elegánsan vagyok felöltözve?
Ma volt rajtam egy slim fit ing, egy sötét egyszínű farmer és egy fekete bőrcipő. Szinte az összes szembejövő nővel lehetett szemezni. Igaz, hogy magabiztosabb vagyok ilyen öltözetben, de nem hiszem, hogy ez ennyire kitűnne.
Máskor sem öltözök igénytelenül, csak kicsit lazábban, mégsem veszem észre, hogy így felkelteném a nők figyelmét.
Mert az utcán figyelemfelkeltőbb egy nem hétköznapi ruhát viselő ember.
Menj végig télapócuccba, még a hapsik is megnéznek;)
A szemezés,.... meg biztos jó partinak tűntél a ribik szemébe...
Kérdező..te ennyire fiatal vagy ennyire egyszerű vagy?
Nem így gondolta szerintem. Egy ilyen öltözet az egyediséget és a lazaságot tükrözi..ez a könnyűvérűbb nőknek már horog kukaccal.
Ma mindenkinek megjött, vagy mi a franc??? Még a pasiknak is????
Te dumáltál arról, hogy ma te bárkivel szemezhettél, ergo hétköznap vannak, akikkel igen, de egyes nők nem néznek rád...logikázd már ki, miért gondoltam erre amit mondtál!
Meg ti férfiak vagytok nagyszájúak, hogy a nők a pénzre mennek, jó ruha, stb.
jó a női agy a delfinének a fele ők
így értelmezik:
öltöny( akár kínai is) = gazdag sikeres férfi :D -.-
A buta ribikről mondjunk vmit. BUTÁK. Van még kérdés?
Ugye ismered a vidit, amikor egy szakmunkás mellett elmegy a nő, aztán másnap bérel ruhát, kocsit, és azt hiszi gazdag...a fószer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!