Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek meg jobban a nők, ha elegánsan vagyok felöltözve?
Figyelt kérdés
Ma volt rajtam egy slim fit ing, egy sötét egyszínű farmer és egy fekete bőrcipő. Szinte az összes szembejövő nővel lehetett szemezni. Igaz, hogy magabiztosabb vagyok ilyen öltözetben, de nem hiszem, hogy ez ennyire kitűnne.
Máskor sem öltözök igénytelenül, csak kicsit lazábban, mégsem veszem észre, hogy így felkelteném a nők figyelmét.
2013. júl. 10. 16:04
11/15 anonim válasza:
A 80% is sajna túl kicsi szám ha azt a korosztályt nézzük hogy 14-26 ig..:S
12/15 anonim válasza:
na ja, mára kihaltak a nők szokd meg.:D ami maradt az csak retek.:S
13/15 anonim válasza:
Én imádom, ha egy pasi elegánsan öltözik *.* Félreértés ne essék, nem vagyok ribi, egyszerűen csak szerintem tök szexi :D
14/15 anonim válasza:
Ez nem igaz.A nők 95%-a rib.anc.
15/15 anonim válasza:
szerintem azért, mert magabiztosabb vagy, az sokat számít
esetleg még jobban is áll, feltűnőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!