Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni a szégyenérzetet a saját testünkkel kapcsolatban?
Nem mintha bármi okom lenne rá, de mindig is ilyen voltam. Mindig zavarban vagyok, ez nagyon megvisel. Mindent megpróbálok megtenni, hogy ne kelljen annyira szégyenlősködnöm, de hiába nézek ki jobban (teszek érte), akkor is ezt érzem. Még akkor is szégyenérzetem van, amikor bókolnak, megdicsérnek.
Szerintetek mit tegyek?
Én tényleg mindent megteszek, de nem a kövérségről van szó. Egyszerűen így nőttem fel, így érzek. De akkor tényleg meg kell erőszakolnom a gondolataimat, másképp nem megy.
Ui: Hogy lehet valaki ennyire undorító, hogy képet kér tőlem privátban egy ilyen kérdés után??
nem tudod megerőszakolni.
törődj vele még többet, szerintem úgy fogod megszeretni. ne azért, hogy szép legyen, hanem hogy jól essen. puha ruha, testápoló, simogatás, és a szőrtelenítésben is van ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!