Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy megnéztetek egy lányt/fiút aki olyan jól nézett ki, hogy ott helybe le smárolnátok?
És amikor megszólal akkor hülyét kaptok? :D
/A kérdés vicces szándékból íródott./
majdnem mindig így van .ha arra várnák hogy dekoratív nő értelmesen szólaljon meg na arra várhatnák :D
de az ilyet nem beszélgetni viszi az ember.Konkrétan a volt barátnőm is egy nagyon csinos de ku*rva buta lány volt :D de kedveltem.Mindig én vagyok az ész a csapatban :)
13-as!
Hát nem tudom, tehát amelyik nő okos az nem lehet szép...na lehet, hogy ezzel vitatkoznék egy pár sor erejéig
15-ös!
Ilyen hozzá állással tényleg maradj inkább a butuska nőknél
Amikor meg foiskolas koromban sokat buszoztam tavolsagi jarattal, elfordult, hogy az igeretes kulso keltette illuziot azonnal porig rombolta, amikor megszolalt a lany.
Szoval igen, van ilyen, de szerintem ilyen elmenyrol gyakorlatilag majdnem mindenki be tud szamolni.
nem mondom amúgy hogy nincs ilyen mert van, csak kevés rá az esély :D ritkák.Most ha csak azt keresem legyek egyedül inkább évekig? :D logikus....
mert nálam ez van akivel órákat beszélgetek az nem jön be,aki meg buta mint a seg-g az meg mit ad isten szép is hozzá.:D
pedig én nem vagyok felszínes ember.csak régebben.Az is elég ha aranyos,nem baj ha butácska :d majd kiképzem én:D
amúgy 3lányból össze tudnák rakni egy rendeset :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!