Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti smárolnátok félcig*ny fiúval? értelmes válaszokat kérek!
még negyeddel sem főleg hogy hímnemű vagyok
de cigány csajt pl lábtörlésen kívül másra nem használnék
Figyelj, ha rendes, tiszta, helyes akkor miért ne?
Nem minden cigány olyan mint a többség.
Szal ha nem az a "segélyes szutyok fajta" akkor ja :)
15/L
pff.. jó bunkók vagytok ám!!
a kérdezőnek:
mellesleg ez nem attól függ h félcigány vagy-e vagy nem..
ha rendes, kedves, szimpatikus vagy... akkor mi a kérdés???!!
legalábbis engem nem az érdekel h honnan származol amiről mellesleg nem is tehetsz!
nekem van pár roma ismerősöm és mind rendes, kedves, barátságos és mind kiáll mellettem, megvédnek ha olyan a helyzet(persze nem erőszakkal de ezzel csak azt akarom mondani hogy kiállnak mindig azok mellett akiket szeretnek).... ellenszemben több magyar ismerősömmel akik holt bunkók, köcsögök..!
Nos nekem az a véleményem, hogy az előttem szólók lényegesen kultúráltabban is kifejthették volna a mondanivalójukat...
Én voltam már cigány fiúval, és jó volt, de abban egyet kell értsek a többiekkel, hogy sajnos a beidegződött előítéletek előbbrevalók... Az a fiú engem meggyőzött, és nem bántam meg. A tisztaság és tisztesség a kritérium. Magyarnál és mindenkinél.
Nem,soha!Tipikus Hungarista lányként ez kizárt..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!