Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan nőt, aki képes a "női orgazmus"-ra és ezt megmutatná Nekem élőben anyagiaktól mentesen? Jópofák, okostojások kíméljenek meg a válaszaiktól, melyet előre megköszönök. (tiszteljük meg egymást ennyivel) 44 F
Nehéz elmagyrázni, de "érdekes" típus a feleségem. Annyit tudok, hogy nem minden nő "G" pont érzékeny. ( Ő nem az)
Pl.: sokakkal ellentétben semmilyen reakciót nem vált ki belőle egy vibrátor, vagy egy csiklóizgató. Azt mondja, hogy csiklandozza. Ennyi. Viszont, ha kinyalom, óriásit élvez. Nem értem én ezt.
z tiszta anatómia.
Sajnos a nők csiklója felel meg a férfiak farkának. Magzatkorban a csiklókezdeményből fejlődik ki a hímvessző, ezért orgazmust csak itt tud könnyen elérni.
Írtad, hogy orálisan sikerül, ez már nem is rossz!
Nem mindenki képes hüvelyi orgazmusra!
Te olyan bonyolult dolgot vársz el a feleségedtől, ami csak a nők kis részének sikerül: csiklóizgatás nélkül hüvelyi orgazmus. Ez ugyanolyan, mintha neked a heréid dörzsölgetésekor orgazmusod lenne!!!!Nem lenne, ugye?
Mivel a herék és a hüvely egy alapanyag magzat korban!Tehát anatómiailag megfelelnek egymásnak!
A nők hüvelye szegényes idegvégződésben, hogy ne haljon bele szüléskor a fájdalomba!
Esetleg úgy lehetne valamit kezdeni, ha nagyon jól felizgatnád orálisan, és amikor majdnem elmegy akkor dugod be, de csak az elejét, mert az izgató és a csiklót továbbra is izgatod.
ja és prosti nem tud neked igatógazi orgazmust mutatni, mert az nem élvezetből csinálja.
Azért meg ne kockáztasd meg a házasságod, hogy lefekszel egy nővel, aki szintén csak csiklón át megy el.
Örülj neki, hogy a feleségednek orgazmusa van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!