Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi vesz rá egy okos, kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vesz rá egy okos, kedves, szép lányt, aki okos, kedves fiúknak is tetszik, hogy egy bunkó paraszttal járjon, aki a fenekét fogdossa?

Figyelt kérdés

2014. febr. 25. 18:09
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

2De hagyjad őket, elvégre lehet hogy pozitivan fog hatni az okos lány a bunkó fiúra :)"

Inkább a bunkó fiú van negatív hatással a lányra, úgy vettem észre :(

"bas*szál le neki egyet kettőt ha irritál a kisded :D"

Szívesen megtenném, őt nem sajnálnám de nem akarom, hogy kicsapjanak az iskolából.

2014. febr. 25. 18:35
 22/29 anonim ***** válasza:
Hagyjad őket, ha tényleg okos a lány akkor nem lesz baj!
2014. febr. 25. 18:39
 23/29 anonim ***** válasza:
Mert talán az okos kedves srác ... unalmas! A bunkó paraszt meg menő... most még! :D Gondolom középiskolás vagy! Majd egy bazi nagy csalódás után belátja a csaj hogy mi a szitu... de ehhez lehet hogy évek kellenek!
2014. febr. 25. 18:40
 24/29 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy annyira okos lenne a lány. inkább fiatal
2014. febr. 25. 18:44
 25/29 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom ajánlani, hogy kerülni kell az ilyen se*gfejeket. Engem is fogdostak, de ha látják, hogy nem hagyom, akkor abbahagyják.
2014. febr. 25. 18:55
 26/29 A kérdező kommentje:

"Majd egy bazi nagy csalódás után belátja a csaj hogy mi a szitu... de ehhez lehet hogy évek kellenek!"

Az elég sok idő...

"Hagyjad őket, ha tényleg okos a lány akkor nem lesz baj!"

Lehet, hogy mégsem eléggé okos :(

"Én csak azt tudom ajánlani, hogy kerülni kell az ilyen se*gfejeket. Engem is fogdostak, de ha látják, hogy nem hagyom, akkor abbahagyják."

De ha látják, hogy a lány nem akarja, azért is csinálja, csinálják.

2014. febr. 25. 18:58
 27/29 A kérdező kommentje:

Ja, és most jöttem rá valamire. Szeretnék bocsánatot kérni a mezőgazdasági tevékenységet végző embereknek, hogy ezeket a hülyéket hozzájuk hasonlítottam.

Egyébként 14-15 évesek vagyunk, 8. osztályosak.

2014. febr. 25. 19:00
 28/29 anonim ***** válasza:
az ösztön! majd rájössz.
2014. febr. 25. 19:43
 29/29 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem annyira okos (a világot reálisan látó) a lány, mint gondolod. Ha így lenne, te fogdoshatnád a fenekét... Érted. Ez most egyben egy bók is volt neked. Sajnálom, de ez van. Azért sok sikert!
2014. febr. 26. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!