Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vesz rá egy okos, kedves, szép lányt, aki okos, kedves fiúknak is tetszik, hogy egy bunkó paraszttal járjon, aki a fenekét fogdossa?
"Dehogy nevetek rajta, a következő egy fenékbe billentés általában. Engem nem úgy neveltek."
Az jó :)
De remélem, hogy következő szünetben nem beszélgetsz vígan ugyanazokkal az "emberekkel".
"a jóképűség :D szépnek kell lenni manapság."
Hát jóképűnek se mondanám, bár ez relatív.
Ha a barátom fogja meg a fenekem, az nem bunkóság, szerintem, azt én is szeretem.
Más meg nem meri megfogni a fenekem. Régen volt már rá példa, akkor azért pofoztam én is. Ha engedi,akkor nyilván csak kéreti magát,és tetszik neki a kiemelt figyelem a másik részéről (mert mondjuk a másik tetszik neki). Azt meg nehéz megmondani, hogy az illető pasi mivel vált ki vonzalmat a lányból, mert az egy dolog, amit te az utca túloldaláról látsz, és megint más, ami kettejük között zajlik, beszélgetések, intimebb együttlétek során.
Vagy csak én vagyok naiv. Nem tudhatom, hasonló rétegekben, ahol a bunkók a menők, nem nagyon forgolódok. Gondolom ezért keresek rejtettebb tartalmakat...
"Ha a barátom fogja meg a fenekem, az nem bunkóság, szerintem, azt én is szeretem. "
De akkor is fogdosta, mikor nem jártak még. Aztán összejöttek.
"Ha tetszik a fiú, akkor se szeretem, ha fogdos. Ne igy fejezze ki vonzalmát."
Fiú létemre én is így gondolom.
Érintések kellenek szerintem, de pl. a vállát megsimogatni, vagy a hátát sokkal romantikusabb és helyesebb, mint a fenekét fogdosni.
Azt nem értem, hogy ebből miért nem szűrik le a lányok, hogy a fiú csak le akar velük feküdni...
"A csajok a pasikat szeretik nem a töketlen ovisokat...akik a kezüket se fogják meg:)"
De pasiból is van olyan, aki nem bunkóskodik, és nem a fenekét fogdossa, hanem elhívja egy randira, megsimogatja a hátát, vállát, aztán fokozatosan halad a csók felé. A fenékfogásnak meg akkor se kellene megtörténnie szerintem, ha már járnak.
van úgy hogy olyanba vagy szerelmes, aki csak le akar veled, feküdni, vagy még az se, csak le akar valakivel feküdni, te meg épp ott vagy...
Nem tudjuk hogy miért ilyen, lehet hogy ezt látta otthon, kitudja. De hagyjad őket, elvégre lehet hogy pozitivan fog hatni az okos lány a bunkó fiúra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!