Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet-e szeretni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e szeretni egy olyan ferfit, akinek csak 8 altalanosa van? Lehet ettol meg ertelmes es normalis gondolkodasu valaki, vagy ez tenyleg a legallja?

Figyelt kérdés
Fokent diplomas, egyetemet vegzett tarsaim valaszat kernem. Ti hogyan velekedtek a kisebb vegzettsegu emberekrol?
2014. febr. 25. 12:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

még egy példa amikor összekeverik az értelmiségi szintet és az iskolai végzettséget...mintha egyenesen arányos lenne,pedig sok köze nem igazán van a kettőnek egymáshoz

és amúgy ha megkérdezhetem,ti tényleg úgy szoktatok ismerkedni,hogy megkérdezitek,hogy mi az iskolai végzettsége??

mert engem inkább az érdekel,hogy milyen szakmája van vagy épp mit dolgozik

a másik meg hogy az IQ-t nem a végzettséggel együtt adják...

egy diplomás is csak ahhoz ért amit tanult ugyan úgy mint egy szakmunkás,de az már más kérdés,hogy mi az amihez még ért és amihez hozzá tud szólni

így ismerkedni vagy párt választani... én ehhez biztos "túl tanulatlan vagyok" vagy éppen nem ez érdekel leginkább vagy már ez is tredi lett??:/

30F

2014. febr. 25. 15:51
 32/36 anonim ***** válasza:

ja most olvastam el megint a kérdést és szemet szúrt hogy "szeretni" :OO

Mi az hogy lehet e??

Kérdező: a te gondolkodásoddal baj van,mert ha te a végzettség alapján szeretsz ....hát no komment

de vegyünk pár példát:

nem egy olyan emberről hallani aki nem igazán végzett el semmilyen iskolát és mára befutott gazdag,milliomos pl akkor az ilyenekkel mi a helyzet?

ja te lekoptatnád mert nincs meg az iskolai szintje...értem.De saját magát tartja el,van kocsija,lakás,háza...

Ezen gondolkozz el azért.

2014. febr. 25. 15:58
 33/36 anonim ***** válasza:
91%
Ne értsen félre senki, nem nézem le ezeket az embereket, de egyszerűen nem hozzám valóak. Magas iskolai végzettségem van, mindent elértem eddig, amit akartam, ambiciózus vagyok, célra törő és egy ilyen ember csak visszahúzna. Én szeretnék valamit alkotni, maradandót. Egy 8 osztályos ember nem ilyen. Ő dolgozik, szorgalmasan, szépen, de a céljaink és az életvitelünk is nagyon különböző. Hasonló a hasonlóval, én ezt mondom.
2014. febr. 25. 16:21
 34/36 anonim ***** válasza:
67%

"még egy példa amikor összekeverik az értelmiségi szintet és az iskolai végzettséget...mintha egyenesen arányos lenne,pedig sok köze nem igazán van a kettőnek egymáshoz "

helyesen értelmesség szintje lenne ("Értelmiségi általános értelemben szellemi pályán dolgozó embert jelent.")

ebből látszik, hogy egy tanulatlanabb, műveletlenebb ember értelmesen beszélni sem tud, zagyvál.

2014. febr. 25. 16:38
 35/36 Zeusz105 válasza:
47%
Az iskolákban megszerzett tudás nem helyettesíti azt amit az ember az életről tud.
2016. márc. 23. 21:38
 36/36 anonim válasza:
100%
Apukám pénz hiányában nem tudta befejezni a középiskolát, mégis intelligens, olvasott ember. Bármiről tanulunk gimnáziumban, ő mindig hozzá tud szólni, simán kikérdezhetem történelemből, matematikából, fizikából, mindent tud. Néha még a nővéremnek is ő segít az egyetemi feladataiban. Magam sem értem, hogy lehetséges, de van ilyen. A ház körül is mindent egyedül csinál. És ezzel most nem a villanykörte cseréjére céloztam, hanem például olyan munkákról, melyekhez mások villanyszerelőt vagy más szakembert hívnak. És bár mindig hülyének tartja magát, szerintem vannak nála sokkal primitívebb főiskolások is (pl. akik összesz*rják a kollégium folyosóját), arról meg már nem is beszélve, hogy egy csomóan pénzért vették a diplomájukat. Tehát nem az iskolai végzettsége szerint kell megítélni az embert, hanem a tudása szerint.
2016. nov. 1. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!