Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Mit lépjek?
Nem tudom lehet én dramatizálom túl vagy nem tudom...
Az a helyzet,hogy a barátnőmmel együtt voltunk 9hónapot utána dobott okot nem mondott,csak mert kb ennyi a válasz.
És 3hónapra rá kibékültünk.
És közbe az a 3hónap alatt kb 4-5 palija volt ami engem nem is érdekel,mert ugye nem voltunk együtt.
És akkor amikor össze jöttem akkor ő számon kért,hogy kivel feküdtem le én mondtam,hogy az xy-nal egyszer és ő erre kiakadt féltékenykedik azóta stb....
Akkor gondolom rá kérdezek,hogy őt ki kúrta meg ő azt mondta senki,de volt egy olyan személy akivel nekem volt balhém és ő azt állította,hogy nem volt köztük semmi és kiderült,hogy hazudott nekem a csaj mert .... azt dobta a csávó és akkor pár nap után meg jött hozzám.....
És még ő van megsértődve..
Mit lépjek?
És tegnap meg benyögte,hogy ja de m*****baszott az a személy.....
Kíváncsi lennék mit titkol még....
De én is úgy érzem ennek nincs értelme nincs jövője a dolognak nálam megszűnt a bizalom bele hazudik a pofámba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!