Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23-24 éves pasik! Minimum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23-24 éves pasik! Minimum hány évesnek kell lennie egy egy lánynak, ahhoz, hogy nőként tekintsetek rá, vagy komoly kapcsolatot tervezzetek vele?

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 22:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
(Elnézést kérek azért, mert nem az én korosztályomra nézve irányult a kérdés, viszont tartom magamat olyan szintűnek, hogy én is válaszolhassak rá komolyan.)
2014. febr. 24. 13:43
 22/25 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Köszönöm, hogy ezt is megosztottad velem. Így több szemléletet megismerek.
2014. febr. 24. 13:55
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Ott kezdődik a dolog hogy 23-24 évesen még közel sem pasik a hímneműek, még csak fiúk.

A pasi az 30-nál kezdődik.

mrlacko meg frankón leszól mindenkit:

"Saját tapasztalat szerint a nők fele se éri el ezt a szintet 20 éves kora előtt. Persze sok férfi még 40 évesen is a 18-asokat hajtja, mert megrekedt agyilag... 26F"

A nőket is meg a csávókat is. Azt már persze elfelejti, hogy a 18-asoknak sincs ellenükre a helyes 30 feletti pasi. Az hogy mrlackora nincs igény, az csakis az ő lúzersága.

A kérdésre pedig nem lehet válaszolni ha csak az életkort nézzük. Találkoztam már nagyon érett gondolkodású 15-16 évesekkel is meg nagyon ostoba 36 évessel is.

2014. márc. 16. 19:53
 24/25 anonim ***** válasza:

"Ott kezdődik a dolog hogy 23-24 évesen még közel sem pasik a hímneműek, még csak fiúk.

A pasi az 30-nál kezdődik."

"A kérdésre pedig nem lehet válaszolni ha csak az életkort nézzük."

Akkor most hogy is van ez? Saját véleményeddel ütöd a kijelentésedet? =D

30-nál miért húzod meg a határt? Ha rám néznél, akkor fogadok, hogy nem az esne le, hogy 20 vagyok. Vagy csak rövid ismertség után tudod ezt is levonni? (-Szia hány éves vagy? -29. -Akkor megyek tovább, nekem pasi kell, nem fiúcska: páá.) :D

Továbbá:

Akit idéztél úgy fogalmazott, hogy "Saját tapasztalat szerint..."; ebből következik, hogy az ő személyes tapasztalatait nincs is jogod, meg nem is tudod felülbírálni.

Duplát kaptál most tőlem. Sanda gyanúm; hogy te valamiféle huszon- pár éves flaszterhercegnő lehetsz.

Mielőtt hosszasabb párbeszéd alakulna ki közöttünk; én nem azért fejtegettem ezt ki, mert zavar, hogy egy ismeretlen szemében látatlanban csak fiú vagyok: inkább leszek fiú, mint pasi, a pasi csak egy jó buli marad... (legalábbis nálunk a csaj jelzőt csak azokra használjuk, akikkel komoly kapcsolatba nem bonyolódnánk)

#20 és #21-es F

2014. márc. 21. 00:16
 25/25 anonim ***** válasza:

A nőisesség nem kortól,öltözködéstől függ!

23/F

2014. márc. 24. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!