Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23-24 éves pasik! Minimum hány évesnek kell lennie egy egy lánynak, ahhoz, hogy nőként tekintsetek rá, vagy komoly kapcsolatot tervezzetek vele?
Ott kezdődik a dolog hogy 23-24 évesen még közel sem pasik a hímneműek, még csak fiúk.
A pasi az 30-nál kezdődik.
mrlacko meg frankón leszól mindenkit:
"Saját tapasztalat szerint a nők fele se éri el ezt a szintet 20 éves kora előtt. Persze sok férfi még 40 évesen is a 18-asokat hajtja, mert megrekedt agyilag... 26F"
A nőket is meg a csávókat is. Azt már persze elfelejti, hogy a 18-asoknak sincs ellenükre a helyes 30 feletti pasi. Az hogy mrlackora nincs igény, az csakis az ő lúzersága.
A kérdésre pedig nem lehet válaszolni ha csak az életkort nézzük. Találkoztam már nagyon érett gondolkodású 15-16 évesekkel is meg nagyon ostoba 36 évessel is.
"Ott kezdődik a dolog hogy 23-24 évesen még közel sem pasik a hímneműek, még csak fiúk.
A pasi az 30-nál kezdődik."
"A kérdésre pedig nem lehet válaszolni ha csak az életkort nézzük."
Akkor most hogy is van ez? Saját véleményeddel ütöd a kijelentésedet? =D
30-nál miért húzod meg a határt? Ha rám néznél, akkor fogadok, hogy nem az esne le, hogy 20 vagyok. Vagy csak rövid ismertség után tudod ezt is levonni? (-Szia hány éves vagy? -29. -Akkor megyek tovább, nekem pasi kell, nem fiúcska: páá.) :D
Továbbá:
Akit idéztél úgy fogalmazott, hogy "Saját tapasztalat szerint..."; ebből következik, hogy az ő személyes tapasztalatait nincs is jogod, meg nem is tudod felülbírálni.
Duplát kaptál most tőlem. Sanda gyanúm; hogy te valamiféle huszon- pár éves flaszterhercegnő lehetsz.
Mielőtt hosszasabb párbeszéd alakulna ki közöttünk; én nem azért fejtegettem ezt ki, mert zavar, hogy egy ismeretlen szemében látatlanban csak fiú vagyok: inkább leszek fiú, mint pasi, a pasi csak egy jó buli marad... (legalábbis nálunk a csaj jelzőt csak azokra használjuk, akikkel komoly kapcsolatba nem bonyolódnánk)
#20 és #21-es F
A nőisesség nem kortól,öltözködéstől függ!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!