Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23-24 éves pasik! Minimum hány évesnek kell lennie egy egy lánynak, ahhoz, hogy nőként tekintsetek rá, vagy komoly kapcsolatot tervezzetek vele?
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 22:32
11/25 anonim válasza:
14 éves az még nagyon gyerek, nem lehet vele semmit tervezni... 16 körültől mondjuk már előfordulhat... de ez nagyon függ a lánytól, én nem mondom h soha nem fordulhat elő, hogy van egy olyan 14-5 éves is akivel... :) szóval, ez csakis a lányon múlik :)
12/25 A kérdező kommentje:
Értem.
2014. febr. 23. 22:42
13/25 anonim válasza:
"Miért? Te hány éves vagy?"
Ettől 2-3 évvel öregebb, nem is olyan sokára 30.
De amikor 23-24 voltam 18, de inkább 20 év alattival abszolút de nem tudtam volna ilyet elképzelni!
14/25 anonim válasza:
Minimum 18, ha csak a korát nézem, de sokkal inkább érettnek kell lennie, sem mint bizonyos kort betöltöttnek. Egyébiránt csak is komolyban lennék benne.
23/F
15/25 WheneverYouWant válasza:
Mivel már régóta van munkám meg félretett pénzem is, szeretnék mihamarabb külön költözni a lánnyal tehát az elvárásom az hogy Ő is már ott tartson hogy dolgozik vagy max a főiskola végén... ez korban lehet 20-24 éves... én 24 vagyok
16/25 anonim válasza:
Minimum 18. De a nők 25 éves korukig ígyse-úgyse tudnak nőként viselkedni.
18/25 mrlacko válasza:
13-14-16? Ezt bárki is komolyan gondolta, főleg 23-24 évesen!? Nézhet ki egy lány 15 évesen éretten, 18 évesen már viselkedhet is úgy... Felelősség más iránt, érzelmi intelligencia, problémák kezelése? Ez azért kell egy komoly kapcsolathoz. Saját tapasztalat szerint a nők fele se éri el ezt a szintet 20 éves kora előtt. Persze sok férfi még 40 évesen is a 18-asokat hajtja, mert megrekedt agyilag... 26F
20/25 anonim válasza:
Én 20 alatt nem mennék bele, max 24-26 (nagyon bejönnek az ettől idősebbek is, de már akkora különbségek lennének -nem a kor miatt, hanem az ebből adódó tapasztalat, és pénz miatt-, hogy alacsonyabbnak érezném magamat).
Egyébként 18ig kivételeknél levinném a határt, de az alá nem engedek. A 20at pedig nem azért mondtam, mert én is annyi vagyok; már 2évvel ezelőtt is ugyanezeket a számokat mondtam.
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!