Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye a hűségről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye a hűségről?

Figyelt kérdés

Amíg velem jól érzi magát addig nem keres mást! Ha viszont máshoz megy, akkor nem vele van a paly, hanem velem!

A női társkeresők általános kritériuma az, hogy hűséges legyen a keresett úr.

2014. febr. 23. 09:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#9. "amíg velem jól érzi magát, addíg nem megy máshoz!"

A te eseted, az egy számító tisztességtelen kényszerkapcsolat! Az ilyent a hátam közepére se kívánnám, de még az ellenségemnek se!

2014. febr. 23. 10:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy hova kívánod? :) Nyilván addig leszek valakivel, amíg szerelmes vagyok, jól érzem magam vele, illetve nyilván nem hagyom ott rögtön, nyilván én is kötődök, és szeretem a páromat akivel vagyok, nyilván problémák esetén kommunikálunk, nem sétálok el rögtön! Nyilván átélek nagy lelki válságokat egy szakítás előtt, nem hagyom ott az első problémakor, ha szeretem, és látok kiutat! Nyilván arról van szó, hogy ha megemésztettem magamban a dolgokat, megbeszéltük, és nem látok más kiutat, szakítok, és keresek olyan embert, akivel boldogok lehetünk. Most ez nem a szexről szól, hogy mással akarok szexelni, ezért szakítok, és ennyi az egész...

Kényszerkapcsolat, na hagyjál már...

2014. febr. 23. 10:47
 13/16 A kérdező kommentje:

#12 itt kiugrott belőled az önzőség is. Csak te érezd jól magad, csak te legyél boldog, a másik le van kakálva!

Olvass néha bibliát is! "ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel"

2014. febr. 23. 10:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy csak én érezzem jól magam. Hahóó. Elég, ha az egyik fél nem érzi magát jól a kapcsolatban. Nem akkor sem kell szakítani, próbálni kell megoldani. És ha ezt nem tudják megoldani, szét kell válni. Te meg tanulj szövegértést, és ne magyarázz bele, le nem írt dolgokat. Köszi, bibliát pedig nem fogok olvasni. Hiába akarod mindenkire ráerőltetni a nézeted. Én meg azt tanultam, hogy fogadjuk el embertársainkat, ne kritizáljuk őket, ha nem mindenki olyan, mint mi.
2014. febr. 23. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Nyilván több kontextusban lehet értelmezni a fogalmat, de te most a párkapcsolati értelmet nézed.

Nos, szerintem a hűség egy döntés. Egy elköteleződés egy elv iránt. Én nem lehetőségként tekintek erre, hanem mint követendő becsületes elvként, felfogásként. Hiszen, az ember akkor is maradhat hűséges, ha már nem a régi a kapcsolata. Nem kell ahhoz megcsalnia a másikat, mielőtt megbeszélnék azt, hogy valami nincs rendben. Ehhez szorosan kapcsolódik az őszinte, egyenes kommunikáció is. Fontos leszögezni az ismerkedés elején, hogy kinek mi fér bele egy esetleges párkapcsolatba ilyen téren is. Csak azért, hogy ne legyenek később félreértések.

A hűség az egyik legemberségesebb dolog a Földön. Valakihez hűségesnek lenni szentséges dolog. Nagyon erős jellemvonás, ha valaki ezt a döntés meghozza, legyen akár szélvihar, akár háború, vagy éppenséggel érzelmi vihar. A hűség olyan, mint egy erős tartóoszlop, amihez ha odaláncolod magad, megóv a nagy szelekről, melyek elfújnának. A kapcsolatból való kitekintések ezek a nagy szelek szerintem.

2014. febr. 23. 11:20
 16/16 Grindelwald válasza:

Kedves kérdező!

Ha már a Bibliát akarod előhozni,biztos olvastad benne a "ne ítélj,mert megítéltetsz" sort is.Ajánlom figyelmedbe tanulmányozni ezt az idézetet és elgondolkodni,ki vagy te,hogy pár mondat alapján minősíts embereket?

2014. febr. 24. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!