Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye a hűségről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye a hűségről?

Figyelt kérdés

Amíg velem jól érzi magát addig nem keres mást! Ha viszont máshoz megy, akkor nem vele van a paly, hanem velem!

A női társkeresők általános kritériuma az, hogy hűséges legyen a keresett úr.

2014. febr. 23. 09:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A hűség tényleg nagyon fontos.
2014. febr. 23. 09:57
 2/16 anonim ***** válasza:
A hűség elég alap egy kapcsolatban, viszont ha már nem vonzódtok úgy egymáshoz, akkor jobb véget vetni a dolognak.
 3/16 anonim ***** válasza:
Számomra fontos a hűség.
 4/16 anonim ***** válasza:
hűségesebb vagyok a szótárhoz mint te :D
2014. febr. 23. 09:58
 5/16 anonim ***** válasza:

Hozzám csak az legyen hűséges, aki azért az, mert mellettem nincs szüksége másra! Mindenképpen saját döntés legyen!

Ha csak azért hűséges, mert ez az elvárás, és közben a kolléganőre/szomszédra izgul, akkor az már régen rossz... Persze nem arra gondolok, amikor egy miniszoknyás popó láttán feláll a farka, az természetes reakció...

Számomra a hűség inkább érzelmi kérdés... 20 éve vagyok együtt a párommal, ha azért csalna meg, meg hirtelen nem tudott valakinek ellenállni, és csak a szexről szólna a dolog, el tudnám fogadni. De ha valakivel viszonyt ápolna (akár szex nélkül), ami már érzelmi alapokon fekszik, akkor elengedném...

2014. febr. 23. 10:01
 6/16 anonim ***** válasza:

A hűség az, ha egy párkapcsolatban mindkét fél tartja magát közös megállapodásukhoz, és megállapodásukon is csak közös akarattal módosítanak.

Nem tartom hűségesnek azt a férfit, aki ugyan nem nőzik, de felelőtlen pénzügyi téren (pl. tőzsdén, szerencsejátékra sokat költ).

Hűségesnek tartom viszont azt a férfit, aki beteg, állandó ápolásra szoruló felesége engedélyével szeretőt tart, de mellette kitart.

Adott esetben meg tudom érteni azt is, ha ezen egyik fél ultimátummal változtat, ha a másik fél nem tartotta magát a megállapodáshoz.

Pl. 40-50 körüli sikeres, külsejére is nagyon adó férfi felesége teljesen elsárkányosodik (elhagyja magát, elhízik, ettől lelkileg is komplexusos lesz, egyre elviselhetetlenebbé válik vele az élet, szégyellhetővé válik). Férfi mondhatja ilyen esetben, hogy kedvesem vagy válunk, vagy engeded, hogy szeretőt tartsak.

2014. febr. 23. 10:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Ez idáig érthető, és rendben is van! De miért mindenki a másikat hibáztatja a saját bajáért?
2014. febr. 23. 10:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Mert ha problémája van a kedvesnek, azt mondja bele a pofámba, szakítson velem és elmehet Isten hírével ahová akar, de ne gerinctelen módon kacsintgasson kifelé, mert fél elszakadni a kényelemtől és a biztos ponttól.
2014. febr. 23. 10:27
 9/16 anonim ***** válasza:

Saját baja, más baja? Ez nem ilyen felületes dolog, hogy így el lehessen dönteni, hogy mi kinek a baja, csak mert ha valaki nem hűséges, akkor az "az ő baja" :)

Számomra alap a hűség. Ha kapcsolatban vagyok, akkor csak egy ember van, és ezt alapnak tekintem a párom részéről is. Nekem nem létezik olyan, hogy valami rossz a kapcsolatban, akkor megcsalom, de a párommal maradok. Ha mást akarok, akkor letisztázom magamban, és szakítok. Addig nem közeledek máshoz. Ezt várom el mindenkitől, aki velem kapcsolatba kerül.

2014. febr. 23. 10:36
 10/16 A kérdező kommentje:
Na igen! Itt már belejön az anyagiasság, a pénzéhség! De véleményem szerint ez már az elején sem volt tökéletes! Azt az első alkalommal egy egyszerű taktikával ki lehet szűrni, hogy valaki érdekből szeret vagy valós érzelmeket táplál. Ugyan is a hormonokat nem lehet becsapni!
2014. febr. 23. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!