Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lefogyok, minden megváltozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefogyok, minden megváltozik majd?

Figyelt kérdés

Jelenleg 76 kg vagyok 170 kilóhoz. Le szeretnék fogyni 20 kilót.

Nem tudom, ez fog-e változtatni a szerelmi életemen, ami egy nagy nulla, nem tudom, hogy a kövérségem lehet-e az akadály, vagy ne is reménykedjek? Mindig is próbáltam kedves lenni, de úgy látszik, ez nem jött össze...

2014. febr. 23. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:
sportolj!
2014. febr. 23. 07:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak az egészséged érdekében fogyj, ne más miatt, viszont ehhez a magassághoz 60 kilónál ne legyél kevesebb!
2014. febr. 23. 07:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Edzőterembe járok!!!!
2014. febr. 23. 07:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen,váktozni fog.

Sok sikert!

De remélem azért van normis edzésterved és étrended nem csak saját fejed után mész.

2014. febr. 23. 08:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

" 76 kg vagyok 170 kilóhoz" ez aranyos :-)

Szerintem is nagyobb esélyed lesz úgy a párkapcsolatra. Csak a kajára nagyon ügyelj! Sok sikert!

2014. febr. 23. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Annyira azért nem lehetsz kövér, én is 70 vagyok a 170 cm-hez, és jó alakom van (mások is mondják). Minden esetre az edzés, meg a kaja nem árt (én is szoktam tornázni, meg igyekszem figyelni a kajára).

Amúgy az önbizalom a legfontosabb, és ha fogysz, az azzal talán nőni fog, és ezért is könnyebb lesz majd párt találnod.

De 20 kg-t ne akarj fogyni, az szerintem sok, sovány is leszel, meg gyenge is. Ha a zsír egy részét leadod, vagy átalakítod izommá, akkor ha súlyod annyira nem is, de az alakod már változhat, ami szintén nagyon sokat jelent. :)

2014. febr. 23. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!