Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefogyok, minden megváltozik majd?
Jelenleg 76 kg vagyok 170 kilóhoz. Le szeretnék fogyni 20 kilót.
Nem tudom, ez fog-e változtatni a szerelmi életemen, ami egy nagy nulla, nem tudom, hogy a kövérségem lehet-e az akadály, vagy ne is reménykedjek? Mindig is próbáltam kedves lenni, de úgy látszik, ez nem jött össze...
Igen,váktozni fog.
Sok sikert!
De remélem azért van normis edzésterved és étrended nem csak saját fejed után mész.
" 76 kg vagyok 170 kilóhoz" ez aranyos :-)
Szerintem is nagyobb esélyed lesz úgy a párkapcsolatra. Csak a kajára nagyon ügyelj! Sok sikert!
Annyira azért nem lehetsz kövér, én is 70 vagyok a 170 cm-hez, és jó alakom van (mások is mondják). Minden esetre az edzés, meg a kaja nem árt (én is szoktam tornázni, meg igyekszem figyelni a kajára).
Amúgy az önbizalom a legfontosabb, és ha fogysz, az azzal talán nőni fog, és ezért is könnyebb lesz majd párt találnod.
De 20 kg-t ne akarj fogyni, az szerintem sok, sovány is leszel, meg gyenge is. Ha a zsír egy részét leadod, vagy átalakítod izommá, akkor ha súlyod annyira nem is, de az alakod már változhat, ami szintén nagyon sokat jelent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!