Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők nagy többsége tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagy többsége tényleg ennyire megváltozik ha pénzszagot érez?

Figyelt kérdés
Évekig spóroltam titokban, nem rég vettem egy BMW 316-ost, azóta azok a lányok is szinte felajánlják magukat akiket korábban próbáltam felszedni, volt akinek szerelmet is vallottam, és tényleg komoly céljaim voltak vele. De vannak olyanok is akik eddig szinte nem is köszöntek az utcán, de mióta nem busszal, meg biciklivel járok, úgy viselkednek velem mint ha régi barátok lennénk, és sokkal több lány próbál flörtölni velem. Az öltözködésem, a viselkedésem semmit nem változott, szóval nem lehet arra fogni hogy azért néznek rám máshogyan.
2013. okt. 31. 17:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos igen.De szerencsére csak a többség ilyen.Így lehet normális nőt találni.
2013. okt. 31. 17:46
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
Megint egy "minden nő kurvä" vonalat erősítő kérdés.
2013. okt. 31. 17:46
 3/15 anonim ***** válasza:
13%
Ha combokra és csöcsökre vadászol akkor a válasz: kategórigus IGEEEN!!! Jó nagy felszínes majom lehetsz te is.
2013. okt. 31. 17:47
 4/15 anonim ***** válasza:
26%
Idézem Boratot : " Puncimágnes!"
2013. okt. 31. 17:47
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Engem full nem érdekelne :D Nekem minden autó egyforma, még ha különböző színűek is :DDD
2013. okt. 31. 17:50
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
Talán nem pénzéhes lotyòknàl kéne próbálkozni. Problem solved.
2013. okt. 31. 17:51
 7/15 anonim ***** válasza:
4-es "még ha más szinűek is" tipikus nő :D
2013. okt. 31. 17:53
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A 3. válaszolónak üzenném hogy nem vagyok felszines majom, mert akkor örülnék hogy így megváltoztak a dolgok! Csak tudod rosszul esik -hogy csak egyet emeljek ki- Hónapokig próbálkozol egy lánynál, de szinte leszar téged, rá pár hónapra meg randizni akar veled, épphogy meglett az új autód..
2013. okt. 31. 17:56
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

sok nőben benne van az ösztön, hogy olyat találjon aki majd eltartja az ő és az 5,6,10 pulya popsiját.

60-70 éve még ilyen világ is volt, nekik csak tetszelegni kellett és kiválasztani azt, aki a legtöbbet ígéri

aztán hirtelen emancipuncijó, és várják, hogy az összes nőnemű hirtelen írja felül a genetikai kódjait és örüljön annak, minél csóringerebb, munkanélkülibb a pasi.

mer' az jó, akkor ő is érvényesülhet, karrieristapista szupervezetőnő válhatik belőle, kölköket meg bezsuppanja bölcsibe oviba.

fájdalmas, nem fájdalmas, sok nő a szíve mélyén még az ősanyái életére vágyna (csak lehet hogy gyerek nélkül)

2013. okt. 31. 17:57
 10/15 anonim válasza:
lehet nem kell pláza cicákat keresni és nem csak a pénzre menne a csajszi.. lehet válogatni a szürke kis csajokból is, akit ti pasik észre sem vesztek!! ;)
2013. okt. 31. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!