Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi csak meg akar fektetni, akkor is becézgeti a nőt?
Nem általános becézgetésre gondolok, mint pl. kicsim, drágám, szívem, kincsem, stb. Hanem egy olyanra, ami csak rám jellemző és az utóbbi időben már ezt a szót is "tovább becézte" még aranyosabbra. :)
Csak még nem tudom, hogy mit gondoljak a pasiról, azt mondta, hogy komolyak a szándékai, de igazából még nem járunk "hivatalosan", és nem is tudom, hogy fogunk-e. Mennyire számít ez a becézgetős dolog?
(Csak azért nem írom ki a szót, mert nem szeretnék lebukni esetleg, a google sem dobott egy találatot sem és nem is akarom, hogy dobjon. :p)
Kedves kérdező!
ne félj ha becézget akkor nem azt jelenti hogy le akar téged fektetni,hanem csak kedveskedni akar ez meg sem fordult még a fejedben?
nekem is van barátnőm és én is becézgetem de nem azért hogy lefektessem hanem hogy érezze hogy ő a legfontosabb számomra! de persze ez én vagyok nem tudom hogy a barátod milyen!De ez attól is függ hogy hogyan mondja bunkó stílusban vagy nem! ha bunkón mondja vagy lenézően vagy ilyesmi akkor tuti hogy azt akarja! vagy hogy a rád rossz vonásaid vagy jó vonásaidat mondja!
A szavak nem kerülnek semmibe.
Nem abból fog kiderülni, hogy mik a szándékai, hogy hogy becéz.
11:
nem tudom mennnyire számít jó vagy rossz vonásnak, de alacsony vagyok (hozzá képest) és ezzel kapcsolatosan becézget... de aranyos kis szó szerintem, de azt mondod akkor ez mégsem jelent jót? :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!