Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevés a menstruációm, viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés a menstruációm, viszont a helyzetem komplikált kissé. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos a héten csütörtök este kicsit jobban elszaladt velem a ló, és kicsit többet ittam a kelleténél. Ennek hatására felkerestem az egyik ismerősömet, hogy szexeljünk... csak hát gumi nem volt nálunk... ő még sose csinálta gumi nélkül és nagyon tiltakozott, én viszont elég részeg voltam hozzá, hogy magasról tegyek erre... nem volt olyan sokáig bennem, sőt nem is ment el ott benn... viszont most tanácstalan vagyok, mert 2 nappal hamarabb kezdtem el mensizni, mint ahogy kellett volna, viszont rettentően kevés. Mit gondoltok, mekkora a valószínűsége, hogy terhes vagyok? Hétfőn mindenként veszek tesztet, viszont addig nem igazán járok olyan helyen... Mindenképp keressem meg a nődokim?

nagyonnagyon tanácstalan vagyok...

2014. febr. 23. 00:24
 1/3 anonim ***** válasza:
De hagyjál már a menstruációddal fél 1kor, pont amikor próbálok enni!!!!!!
2014. febr. 23. 00:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha megjött akkor nem vagy terhes az h kevés azt több dolog okozhatja. Nem vagy az tuti
2014. febr. 23. 00:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a helyrdben nem a vérzés erőssége miatt aggódnék, habár már állítólag a legtöbb nemi betegség gyógyítható, de na...
2014. febr. 23. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!