Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok erről a fiúról? Bejön nektek?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=ciYJW3Z7oyo&list=PL1Yg20-U0JH..
Szerintem jól néz ki, ráadásul humora is van és normálisnak is tűnik (nem az a tipikus "páwa" gyerek aki el van szállva magától).
2014. febr. 22. 02:54
2/8 A kérdező kommentje:
18 elmúlt, pontosan nemtom mennyi idős, de igaz h fiatalnak néz ki:d
2014. febr. 22. 03:21
3/8 anonim válasza:
Uha....elmult 18? Akkor talan 5-10ev mulva helyes pasi lesz belole
4/8 A kérdező kommentje:
12 sztem most is helyes, igaz tényleg látszik h fiatal de az nem gond:d és később biztos jó pasi lesz:)
2014. febr. 22. 03:27
5/8 anonim válasza:
En pozitivan velemenyeztem de ha sokaig "idosozunk" akkor gyorsan a 10es partjara fogok allni
6/8 anonim válasza:
Jo persze ez nem biztos....h jo pasi lesz. De most nem csunya fiucska es gondolom csak jot fog tenni ha elojonnek az erett ferfiasabb vonasok
7/8 A kérdező kommentje:
17 de nem csak amiatt tetszik mert "helyes" de normálisnak is tűnik, de pl ha ugyanezzel akülsővel egy beképzelt páwa lenne akkor messze elkerülném.. de emellett jófejnek tűnik és értelmesnek (nem úgy mint az 59%os fazon) szóval emiatt lett leginkább szimpi:)
2014. febr. 22. 03:34
8/8 anonim válasza:
Számomra ez a típusú arc nagyon unszimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!