Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan fiu a világon akinek nem csak arra kell egy lany? 20/N
"Jó...Megint megbizonyosodtam róla, hogy erre az oldara himsoviniszta IQ mínusz nyomorék parasztok járnak. Anyátokat :) nyororék gedvák . Puszi"
Aranyom, te fényévekre vagy az igazi nőtől. Az pedig. hogy melyikünk IQ-ja nem üti meg az elvárt szintet szerintem pont eme igen nívós hozzászólásod remekül szemlélteti. Továbbá nyomorék nem vagyok, remélem a többi válaszoló sem az, paraszt sem vagyok, mert nem a földművelésből élek, habár büszkén vállalom, hogy az őseim parasztok voltak.
Annyira vicces az, mikor valaki direkt nem érti meg az átvitt értelmű szavakat :)...Ja nem.
Remélem kapsz is magadnak PONT annyira igazi nőt amennyire te vagy "igazi" férfi ;)
Remélem majd kinyalja a seggedet is, de úgy fog gyűlölni ahogyan csak egy "igazi" nő tud :)
Attól, hogy anyázol és a többi csak még lejebb sűlyeszted magad a kétlábon járó puncitól.
Álomvilágban élsz és próbálod elhittetni hogy te így nő vagy.
Azzal nincs baj hogy velünk akarod elhitettni de hogy magaddal is az már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!