Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok szemében egy vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szemében egy vékony fiú olyan, mint a fiúk szemében egy kövér lány?

Figyelt kérdés

Ez a tapasztalatom.

A fiúk szeretik a vékony lányokat,míg a kövéreket csak nagyon kis részük.

Viszont lányokat nagyon gyakran látok testes,nagydarab,mackós fickókkal,míg vékonyakkal nem igazán.

2014. febr. 21. 16:13
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Az élettapasztalat hiánya is fájó ilyenkor.Én már rengeteg helyen jártam életemben,rengeteg dolgot láttam.Emlékszem mikor önvédelmi edzésre jártam,bejött a terembe egy kb. 165 centis,60 kilós pali,mindenki csak nézett,hogy mit akar itt meg simán leteperik,megkapta párnak a legerősebb gyereket,kopasz,kigyúrt,150 kilóval nyom fekve és úgy leverte a kis csávó,hogy azt hittem meg is halt ott a helyszínen
2014. febr. 21. 16:48
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

kérdező: hogyhogy aránytalan felépítésű? mi az, ami túl nagy a többihez képest?

szerintem is jó a védettség érzete akkor is, ha nincs rá szükség. és nem is szeretnék rá támaszkodni. de ez magasat jelent, kövéret semmiképp. és sok izmot se, mert attól is kövéres látszatot kap.

2014. febr. 21. 16:48
 23/24 A kérdező kommentje:
úgy aránytalan,hogy például nagyon hosszú,szinte térdig érő vékony karok,lapos mellkashoz nem egészen lapos has,hosszú nyak és fejforma,vékony csípőhöz széles váll,nagyon hosszú és vékony lábak,ezek mind
2014. febr. 21. 16:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Nyilván nem testőrt keresek, meg nem kell harcolnia értem a pasinak, de nem tehetek róla, így vagyok kódolva, még ha nem is igazságos. Ahhoz hogy férfiként tudjak nézni valakire, kell a tudat, hogy erős és meg tud védeni, hogy Ő a férfi. Az én párom sem verekedett sosem még értem, remélem nem is lesz rá szükség, de van egy kiállása, amitől én biztonságban érzem magam. És leírhatatlanul jó érzés amikor a nagy és erős karjaiba vesz, akkor olyan törékenynek érzem magam.:) Sajnálom, én így vagyok ezzel, de nem biztos hogy mindenki. Az enyém csak egy vélemény a sok közül, nem kell rá odafigyelni.:)
2014. febr. 21. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!