Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok szemében egy vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szemében egy vékony fiú olyan, mint a fiúk szemében egy kövér lány?

Figyelt kérdés

Ez a tapasztalatom.

A fiúk szeretik a vékony lányokat,míg a kövéreket csak nagyon kis részük.

Viszont lányokat nagyon gyakran látok testes,nagydarab,mackós fickókkal,míg vékonyakkal nem igazán.

2014. febr. 21. 16:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Mint ahogy vannak férfiak is, akik szeretik a teltebb lányokat, úgy vannak nők is, akiknek tetszenek a vékonyabb férfiak. Én speciel nem tartozok közéjük, nekem nagyon nem tetszenek, inkább legyen egy kis pocak, mint hogy egy férfi sovány legyen, de ez csak az én nézőpontom. Ízlések és pofonok, ugye...
2014. febr. 21. 16:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Van pici izom pici ez pici az de olyan szálkás mint a deszka. Még az arcuk is olyan keskeny szokott lenni az ilyen fiúknak. Modellek is lehetnének akár akiket én ismerek. Szépek. Mint egy festmény.
2014. febr. 21. 16:29
 13/24 anonim ***** válasza:
Ez abszolút baromság.Ízlések és pofonok különbözők,nekem például pont az eseteim a vékony pasik,a mostani barátom szintén a már említett vékony kategóriába tartozik,és előtte szinte csak ilyen barátaim voltak.A vékony nálam a klasszikus értelemben vett vékony,akin nem igazán van izom,csontos,szikár,mellé nem árt,ha magas.Szóval gyarapítom a tábort,mert igen,létezik ilyen is.Azt,hogy neked miért is nincs barátnőd,nem tudom,de sok köze nincs ahhoz az ezredik buta általánosításhoz,amit itt most próbáltál felvetni.Inkább erősítsd az önbizalmadat,nyilván te is kellesz valakinek,így nem kell ilyen hülyeségeken agyalnod.
2014. febr. 21. 16:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

De gondolom a kérdező itt nem a modellfiúkra gondol, hanem a tényleg betegesen vékony, hosszú végtagok, keskeny beesett arc típusúakra.

Igen, mindenképp hátrányt szenvednek, úgymint a nagyon kövér nők.

2014. febr. 21. 16:34
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
185-65 elég vékonynak érzem magam, valahogy nem tapadnak rám a csajok
2014. febr. 21. 16:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
(bár én inkább soványnak hívnám magam mint vékonynak, a kettő között nagy a különbség)
2014. febr. 21. 16:36
 17/24 A kérdező kommentje:

65%-os érti a dolgot.

A nőknek úgy tűnik a "magas,vékony" hallatára egy szálkás izomzatú,arányos testfelépítése,helyes arcú modellfiú ugrik be,az persze,hogy bejön a lányok nagy részének.

De én inkább egy teljesen izomtalan,aránytalan alkatú,átlagos arcú emberre gondolok(ahogy az ilyen kérdések feltevői általában).

2014. febr. 21. 16:37
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Mások nevében nem tudok beszélni, de rám tökéletesen igaz, hogy nem szeretem a cingár pasikat. Nem tudom miért, de valahogy nem érzem őket elég erősnek, akik meg tudnának védeni engem ha oda kerül sor. Azt is megkockáztatom, hogy még az is jobb, ha egy pasi kicsit túlsúlyos, mintha soványka. Az én párom 193 centi magas és 94 kiló, nekem tökéletesen arányos, elég sok izom van rajta és egy kis zsír.:)
2014. febr. 21. 16:40
 19/24 A kérdező kommentje:

az a nem tud megvédeni duma is akkora hülyeség.most barátot vagy testőrt választotok?

és egyébként sem az tud megvédeni,aki nagydarab meg izmos.aki tanult valami komolyabb harcművészetet,az ellen egy átlagembernek esélye sincs.

2014. febr. 21. 16:43
 20/24 anonim ***** válasza:
Csak tudnám mitől kellene megvédeni a mai nőket. Mert mindig ezzel jönnek. Meg verekedéssel? Nagyon elegáns... Többet érsz, ha gázsprayt tartasz magadnál, ha annyira félsz. :D
2014. febr. 21. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!