Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány egy városinak, ha vidéki vagy párkeresésben?
Figyelt kérdés
sokan lenézik a vidékieket. Azt hiszik vidék egyenlő, a tehénnel, disznóval csirkékkel. De ha van is otthon miért baj vagy miért nézik le ezt? Vidéki ne is akarjon semmit várositól?2014. febr. 20. 20:43
1/6 anonim válasza:
Ez olcsó általánosítás, a legtöbb embernek ennél szofisztikáltabb véleménye van.
2/6 Mszoszi válasza:
én városi vagyok. volt egy pár barátom, közte mindenféle. úgyértem: falusi és városi egyaránt. rájöttem, hogy a falusi fiúk valóak nekem!:) számomra nem hátrány egy vidéki partner :)
3/6 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam ezt, nem tudom hol élsz, hogy ezt gondolod. Nekem meg sem fordul a fejemben, hogy uh degáz, vidéki! Max az, hogy nem jöhetne össze, ha az ország másik felében lakik.
4/6 anonim válasza:
a vidék egy nagyon hülye szó
a pestinek minden vidéki egy megyeszékhelyen élőnek minden kisebb város vidék egy stb
ha falusira gondolsz nekem nem hátrány sőt előny
a falusi barátnőim valahogy "normálisabbak" voltak
nem voltak elszállva maguktól és ha pl egy tányért el kellet mosogatniuk nem vágtak hisztit mert az a pór nép dolga egyéb hülye dumák
5/6 anonim válasza:
hátrány, jó eséllyel valamin meg fogsz ütközni vele, teljesen más környezetben él egy városi ember, mint egy vidéki.
Azok szocializálódnak, legalábbis a többség, az alapvető etikai dolgokkal biztos tisztában lesz, meg valószínű az állattartásban igencsak eltérőek lehetnek a vélemények, ezért bele sem fog az ismerkedésbe(én legalábbis, mert utálom az állattartókat, akik gyilkolják az állatokat)
6/6 anonim válasza:
Utolsó, jóég. Neked a vidék egyet jelent az állattartással? Szerinted Sopronban, Győrben, Debrecenben, Pécsett az emberek többsége állattenyésztéssel foglalkozik? :D Azért különböztessük már meg a kistelepülést a kisvárostól és nagyvárostól. A vidékieket én gyakran kulturáltabbnak látom egyébként, mint a pestieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!