Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét dolog lenne elvennem egy fiút a barátnőjétől?
Nem érdekel az életed az bármilyen lehet, de aki igazán jó, az nem a múltját nézi...hanem a lányt, aki feltételezzük szereti a pasit...na neki ugyanazt okoznád, mint ahogy mondtad neked is sokan...ha ettől jobban érzed magad, akkor nagyon mélyen nézz magadba.
Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, ha a fiú szereti a lányt, nem fogja elhagyni érted, legyél bármekkora boszorkány!
Szerintem nem.
1.) Kérdező, kinek legyen fontos a saját boldogságod, ha nem neked?
2.) Ha el tudod venni, akkor megette a fene a kapcsolatot. (Ezt pontosan tudom, mert engem is próbáltak már meg lenyúlni egy kapcsolatból.)
27/F
Velem csinálták ezt. Azt hitte a csaj hogy majd nem fogom átlátni ha "óvatosan" puhatolózik, meg aprólékos. Ó dehogynem... elég hamar kiderült mikor a barátom pár napra rá, hogy szakítottunk összejött vele és el is mondta a részleteket (szóval sokszor a pasik elköpik a dolgokat).
Akkor úgy döntöttem, hogy bosszút állok, engem ilyen könnyen nem lehet félreállítani.
Bár visszaszerezni rögtön nem tudtam az exemet, de elértem, hogy egy csomószor megcsalja azt a kis szukát.
Aztán borult a bili, keménykedett a kiscsaj, azt hitte ha csúnyákat ír rólam neten, majd szépen ettől összeomlok és öngyilkos leszek. Azóta is boldogan élem a világom :) én nagyobb fájdalmat okoztam neki mint ő nekem.
2 év után visszaszereztem a pasit. Pár hónapot még együtt lógtunk, de részemről elmúlt a feeling és kerestem mást.
A mostani pasimat is le akarta nyúlni 1 csaj de ő is amatőr - likeolgatta mindenét face-en, ebből már gyanakodtam és le is buktattam. :) Úgy intéztem a dolgokat, hogy a párom szépen megutálja és elértem, hogy a pasim tiltsa még le.
Utálom az ilyen nőket, rosszabbak akármelyik útszélinél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!