Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet irántam?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel egy hónapja vagyunk jóba aranyos kedves mosolygós természetű már puszival köszönünk volt már ölelés is és nekem nagyon bejön a srác csak nem tudom mit érez vagy mit gondol rólam valami ötlet vagy javaslatot ha tudtok azt megköszönném :))2014. febr. 19. 17:16
1/3 anonim válasza:
Barátság az tuti, ha a sablon szöveget akarod hallani akkor azt lehetne mondani, 75% hogy érez irántad többet is
2/3 A kérdező kommentje:
az a gáz hogy én nagyon hiperaktív természetű vagyok és nem tudom hogy mit érez nyomulásnak és nem szeretném elszúrni.. mivel tudnék közeledni hozzá?
2014. febr. 19. 18:07
3/3 anonim válasza:
szerintem kérdezz olyan embert aki mindkettőtöket ismer,mert így nem nagyon tudunk segíteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!