Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit érezhet irántam?
Van egy lány, akivel régen tök jóban voltunk, itt aludt párszor, nem volt semmi köztünk, jó barátok voltunk.(egyszer elkezdtem simogatni egy kicsit lejjebb, nem zavarta, sőt engedte, de aztán mégis visszahúztam a kezemet, mert volt már 1 kapcsolatom, ami miatt tönkrement a barátságunk, és nem éreztem helyesnek, mert szeretem nagyon, és rögtön a volt barátnőm jutott eszembe...) Utána is ugyanolyan jóban voltunk, de utána még egyszer itt aludt nálam, és utána nem találkoztunk egy hétig. Majd utána valami baja volt, és nem tudtam vele beszélni, mert nem akart, azt mondta, hogy nem miattam nem akar beszélni , de én nagyon erősködtem, és az lett a vége, hogy megharagudtam rá, és amikor láttunk egymást egyszer sem köszöntünk egymásnak (úgy fél évig). Utána megint próbáltam vele beszélni, megbékültünk valamennyire, de azóta is csak havonta egyszer beszélünk...
A suliban évfolyamtársam, és mostanában azt veszem észre, hogy a szünetekben felém néz, és amikor odanézek, akkor mindig gyors elnéz valamerre. 1000x próbáltam már vele beszélni, de sose tudtunk, úgy gondolom, hogy már nem akar velem barátkozni.. de akkor miért mosolyog rám mindig, és néz? Nem értem sajnos, pedig elég jól ismertem, és mostanra úgy érzem, hogy kicsit se ismerem.:/ Elidegenedtem tőle kicsit, de még mindig bírom, és szeretem...
Köszi a válaszokat. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!