Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Ez nem normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Ez nem normális vagy vannak ilyen emberek?

Figyelt kérdés
Ha meglátom magam a tükörben vagy fényképen,hányinger kap el,nagyon undorodom magamtól.Ha kimozdulok(ami sajnos nagyon gyakori),akkor is eltart fél óráig,hogy leküzdjem ezeket az érzéseket,de az utcán is folyamatosan ez jár az eszemben,hogy biztos azt gondolják rólam az emberek amit én,hogy mekkora szerencsétlen csúfság vagyok :S Sajnos már kihat ez az életem minden területére,totális depressziós csődtömeg lettem.Nem tudom mi választ el az öngyilkosságtól,egy nagyon vékony hajszál.
2014. febr. 19. 09:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért elég túlzás lehet a részedről
2014. febr. 19. 09:28
 2/12 anonim ***** válasza:
kor,nem? egy képet küldhetnél privátva,nem hiszem,hogy ronda vagy
2014. febr. 19. 09:29
 3/12 A kérdező kommentje:

20/F

nincsenek képeim magamról,rögtön törlöm mindet

2014. febr. 19. 09:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezzel én is pont így vagyok.
 5/12 anonim ***** válasza:
Sűrgősen fel kéne keresned egy pszihiátert. Az ilyen zavar gyógyitható, nem szükséges belehalni, mert öngyilkos leszel.
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress fel egy pszichológust. Lehet segítene valamit... :) És szerintem sem lehetsz annyira csúnya :D
2014. febr. 19. 09:36
 7/12 anonim ***** válasza:

En is voltam vele igy tizenevesen hosszu evekig. Sajnos a pszichologus nem igazan vett komolyan, masokkal meg nem tudtam errol beszelni.

De megis jo lenne, ha talalnal valakit, mert ez eveket elvesz az eletedbol.

2014. febr. 19. 09:38
 8/12 anonim ***** válasza:
edz keményen naponta 1 órát. két hét múlva már jól leszel.
2014. febr. 19. 09:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet, és megmondom min tudsz változtatni. Őszintén.
2014. febr. 19. 09:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Tökre megértelek. Hiszek abban, hogy ép testben ép lélek.

Pszichiáter/pszichológus helyett én is azt mondom, hogy inkább a tested formáld

Kitartással, kemény munkával átlag alatti testi adottságokkal is sokat kihozhat magából az ember. A jó megjelenésű emberek az élet más területein is jobban boldogulnak, szimpatikusabbak másoknak, illetve akiben van kitartás ahhoz hogy külsejét formálja annak jellemzően máshoz is van (pl. munkához, sporthoz, önmaga továbbképzéséhez).

A mostani James Bond jó példa rá, hogy egy nem túl előnyös testi adottságú ember is milyen sokat kihozhat magából.

2014. febr. 19. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!