Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha kicsit jobban tisztelem a nőket mint az átlag emberek?
Örülök neked:D Már azt hittem,hogy nincsenek "normális"pasik,mert a többség csak meg akar b*szni egy nőt és utánna dobja de mire jó ez???
REMÉLEM ÉNIS TALÁLOK MAJD EGYSZER EGY ILYEN PASIT;)
már miért kéne szemét férfinak lenned?:D van elég sajnos.
abszolút normális vagy.
Nyugi én is ilyen vagyok csak ahogy az írásodból levettem egy picit idősebb vagyok tőled. Az én barátnőm, (most már menyasszonyom) teljesen odáig van, és mindegyik barátnője mondja, hogy ők is egy ilyen pasast akarnak amilyen én vagyok. ;-)
31/ffi
Én is úgy látom, mint a kérdező.
Szerinted érdekel valakit? Túlságosan is tisztelem őket, lehet ezért nincs (és sose volt) kapcsolatom. Túl komolyan fogom fel a dolgokat.
Az viszont TÉNY és TAPASZTALAT, hogy hiába látom így a dolgot, nem vagyok a csajoknak bejövős..
Ha a kérdezőt vagy engem élőben látnátok, vagy csak egy képet, lefogadom, hogy mindjárt más véleményetek lenne. Mert az ilyen srácokat nem veszik észre, illetve hiába mondják, hogy ilyent szeretnének a lányok, valójában nem akarnak tőlük semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!