Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a horoszkópod? Hiszel benne vagy nem?
Skorpió.
Nem hiszek benne, bár soha nem érdekelt annyira, hogy nyomon kövessem, szóval a franc tudja...Lehet egy vérbeli skorpió életét élem csak nem tudok róla.
Skorpió.
Utasítást?
Csak,mert pont 13 óra miatt kicsúsztam 24-én egy másik jegyből és akkor születtem,amikor.
Biztos nem.
Rák
Kb. annyira jellemző rám, mint akármelyik másik csillagjegy leírása. 1-2 dolgot eltalát, 3-4 dolgot meg nem, ahogyan a többi leírás. Ez alapján bármelyik lehetnék. Itt egyszer egyik válaszom alapján azt hiszem Ikreknek tippelt valaki. Nem hiszek benne, nem követem az utasításokat - most komolyan, van aki minden reggel elolvassa, mit ír neki az újság vagy az internet és aszerint éli a napját? :D :D
Bak.
Hiszek benne hogy bak, végülis benne van a személyi igazolványomban hogy mikor születtem. Persze sosem tudni biztosan, hiszen nem tudok visszamenni az időben hogy a saját szememmel is lássam.
Mindig követem az utasításokat. Pl. ha azt mondja hogy nagy szerencse ér, akkor aznap tökre szerencsés leszek. Meg ha azt mondja hogy vigyázzak magamra, akkor vigyázok. Eddig nem adott rossz tanácsot.
Bika
Hát én hasonlítok a jellemzésre:)
Szeretem olvasgatni a horoszkópos cuccokat,de persze azért nem ez alapján döntök el valamit.
Ez tetszett qrzy :D
Amúgy vízburogató, és krvára nem hiszek ilyen baromságokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!