Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti engednétek ezt nyáron?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engednétek ezt nyáron?

Figyelt kérdés
15f vagyok a barátnőm 15 éves, lassan fél éve járunk. Komoly a kapcolatunk, lelki, testi téren is, mindent megbeszélümk, nincs nagyon tabu, megdumáltuk azt is, hogy még jó darabig nem fekszünk le egymással, nem kockáztatunk. A helyzet az, hogy lesz egy lehetőség nyáron, hogy egy táborszerű helyre lemennek egy hétre, szűk kör, 6-7 ember max, ismerősök. A szállás 2 fős szobákban van, és én arra gondoltam, hogy a barátnőmet hívom el nem egy haveromat. Igazából a baratnom csaladjatol jott az otlet, hogy jojjon le velem ha el tudom intezni, mert olyan tabor amilyen erdeklodesu a baratnom, es akkor tudnank egyutt is lenni. Nektek mi a velemenyetek errol az egeszrol, elengednetek mindkettonket? Szuleim engem is feltenek kicsit, hiaba vagyok fiu, de meg tudok veluk beszelni mindent(itt foleg anyamra gondolok).

2014. febr. 18. 18:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem biztos, hogy megengedném.
2014. febr. 18. 18:28
 2/13 xStefix ***** válasza:
100%

Az írásod alapján elég normálisnak, érettnek tűnsz, bár ha a saját 15 éves lányomról lenne szó, szerintem alaposan megfontolnám... Ha ismernélek téged és jó véleménnyel lennék rólad, akkor talán, de valószínűleg akkor se lennék teljesen nyugodt.

Nem tudom, 1 hét kettesben sok idő, nyár, tábor, buli... az ember felnőtt fejjel is tud hirtelen lenni, hát még kamaszként. Bár ha féltek az esetleges következményektől, az ebből a szempontból jó, csak az nem mindegy, mennyire féltek és mennyire orosz ruletteznétek, ha esetleg úgy alakul.

2014. febr. 18. 18:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne részleteket tudni a táborról. Felnőtt kíséret, felügyelet van? Egyébként nem bántásból mondom, de nincs az a szervezés, amelyik megengedné, hogy ti 15 évesen egy szobában aludjatok.
2014. febr. 18. 18:39
 4/13 anonim ***** válasza:

" nem fekszünk le egymással, nem kockáztatunk."

mégis mit?

2014. febr. 18. 18:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Természetesen van felnőtt kíséret, egész nap programok vannak. A társaság nem bulizós, ez a tipikus "kicsit kockafej beütésű" banda, korrektek. Utolsó: akkor sem engednék, ha előre meg van beszélve? Igazából, lehet, hogy az is megoldható, hogy ne egy szobában legyünk stb. Nemtudom, mik a pontos, tovabbi lehetosegek.
2014. febr. 18. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy őszinte legyek inkább egy ilyen értelmes emberrel engedem el, mintsem a tudtom nélkül legyen egy gyökérrel...
2014. febr. 18. 19:47
 7/13 xStefix ***** válasza:
100%

Spricc, szerinted ugyan mit kockáztatna két 15 éves, ha lefeküdnének egymással?

Tudom, hogy ma már ez a trendi, meg ott van a fogamzásgátlás is - bár ahogy én elnézem a mai fiatalokat, elég sokuk még a saját testének az alapvető működését se ismeri (ezt nem rólad írtam, Kérdező). És a rizikó mindig ott van, ha az ember szexel, bármikor lehet gyereke. Ha pedig nem akarnak, nem készek rá (egyik 15 éves se az), akkor tényleg várjanak. Miről is lennének lekésve?

Szóval jól gondolkozol, Kérdező. Ez nem kockafejség, hanem ész. Bárcsak több korodbelinek lenne. :)

2014. febr. 19. 10:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
mivel normális vagy ezért igen
2014. febr. 20. 12:00
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Ha tudnám hogy külön szobában fogtok aludni, akkor szerintem igen, bár akkor is aggódnék.
2014. febr. 21. 18:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Nos, aki ezt 15 évesen nem engedné, az valószínűleg irígységből teszi, mert annak idején neki sem engedték. Ez pedig utólag önigazoló lesz, mert a gyerek akinek nem engedik, hogy döntsön az életéről, beleértve hogy kivel alszik együtt, az nem is tanulja meg hogy hogy kell, így később rossz döntéseket hoz. Csakhogy ez nem az ő hibája, hanem a szülőé.

Én pedig elengedném a saját lányomat/fiamat is, és külön megengedném hogy egy ágyba aludjanak:

Ha megtiltanám, majd visszakívánnám még a 15 éves értelmes barátját. Majd amikor később 18 évesen ki van éhezve, de szégyelli magát miatta, és nem tud értelmes kapcsolatot kialakítani... Na akkor majd felszedi egy 30 fölötti alkoholista drogos, aki aztán csinál neki 2-3 gyereket miközben végig csalja, majd megveri, elveszi az összes pénzét és otthagyja a gyerekekkel. Vagy rosszabb, kiállítja a sarokra...

E helyett inkább előre kéne gondolkozni: 15 évesen venni neki óvszert, megengedni hogy legyen rendes párkapcsolata, így később is erre fog törekedni, és nem lesz magatehetetlen préda.

2014. márc. 2. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!