Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Páromtól kaptam virágot valentinnapra.
Találkoztam később egy régi baráttal aki gúnyos nevetés közepette kérdezgetett hol a szerelmes virágom stb .
Soha nem volt ilyen velem nem értem miért volt ez olyan nagyon vicces, miért kell ebből gúnyt üzni ?
Miért fáj neki hogy én kaptam virágot, neki is van otthon párja elvileg. És azért kell rajtam csácsogni mert rám meg gondoltak?
2014. febr. 18. 11:42
1/8 anonim válasza:
És te őt nevezed barátnak? Szerintem nem az.
2/8 anonim válasza:
Pont le kell tojni. Féltékeny, mert ő nem kapott. Nem barát az, aki féltékenységből ilyeneket mond.
3/8 A kérdező kommentje:
Ö egy férfi barát jó régről
2014. febr. 18. 11:59
4/8 anonim válasza:
Akkor sem mentség. Él, amit írtam. (2. vagyok)
5/8 anonim válasza:
Féltékeny,vagy csak szimplán nem tud viselkedni!Gyerekes...
6/8 anonim válasza:
Azt kellett volna mondani,bedugtam a popómba,van kedved megnézni?
7/8 anonim válasza:
ő meg azt mondta volna, van persze megnézhetem az egyszeművel?
és már tolta volna is a lompit pápsziba...
8/8 anonim válasza:
Szard már le ezeket.... ezek csak piti apróságok nem éri meg felhúzni magad rajta !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!