Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? Ennyire rusnya nem lehetek!
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nem jön össze a csajokkal semmi.Megszámlálhatatlan haverom van,akikkel különböző bulikba járunk rendszeresen.Van köztük alacsony,magas,sovány,kövér,szőke,barna hajú szóval mindenféle.És MIND kavar egy,de általában több lánnyal is,bulikban csak úgy odamennek hozzájuk és látom,ahogy rájuk másznak,aztán már mennek is ágyra...de ez tényleg teljesen rendszeres MINDEN haveromnál,csak nálam nem.Egyetlen egy lány sem jött még össze,ha bemegyek valahová és ránézek valakire,elfordul,ha leülök valakihez meghívni valamire vagy csak beszélgetni,rögtön feláll és elmegy távolabbra,ha beszélek is olyan csajokhoz,akiket haverjaim ismernek,csak átnéznek rajta,mint ha ott se lennék!Bevallom én is vágyom már egyéjszakás kalandra,de semmi...már ha mostanában arról van szó,hogy bulizni megyünk,egyre ritkábban megyek,mert a lényeg a csajozás és tudom,hogy a lányok is csak azért járnak ezekre a helyekre.Totálisan depressziós tettem,még egy részeg csajnak sem kellek,akiket nem ritkán 160 centis,40 kilós szemüveges,pattanásos gyerekekkel látok smárolni.Teljesen értetlenül állok az egész előtt és ha ez így folytatódik tovább,én fogalmam sincs mit csinálok...2014. febr. 18. 08:51
1/3 anonim válasza:
Egy képpel megkönnyítenéd a válaszadást :)
2/3 anonim válasza:
Sajna kép nélkül nem tudjuk megmondani, hogy a külsőddel van-e a baj, vagy mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!